Wczoraj w domu pojawiło się coś, co przyprawilo Aiko o radosny zawrót głowy drapak do sufitu, z hamaczkiem na samej górze Aiko jako pierwsza zajęła tę miejscówkę i autentycznie widać jak bardzo jest uradowana patrząc sobie z tej wysokości na świat
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Morri pisze:Wczoraj w domu pojawiło się coś, co przyprawilo Aiko o radosny zawrót głowy drapak do sufitu, z hamaczkiem na samej górze Aiko jako pierwsza zajęła tę miejscówkę i autentycznie widać jak bardzo jest uradowana patrząc sobie z tej wysokości na świat
najprawdopodobniej w sobotę Aiko przeprowadzi się do nowego domu. Będzie mi bardzo trudno się z nią rozstać... to taka ciepła, kochana kota... Na samą myśl pocą mi się oczy
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Morri pisze:najprawdopodobniej w sobotę Aiko przeprowadzi się do nowego domu. Będzie mi bardzo trudno się z nią rozstać... to taka ciepła, kochana kota... Na samą myśl pocą mi się oczy