Kenia
Moderatorzy: crestwood, Migotka
To prawda 
Kenia ostatnio jest jeszcze bardziej miziasta. Jak tylko biorę książkę i siadam na fotelu, to od razu wskakuje na kolana i tak sobie razem czytamy
A jak zaczynam Ją głaskać, to po chwili odwraca się na plecy i pokazuje cały brzuszek.
Oczywiście nadal potrafi pacnąć łapą, jak Jej się coś nie spodoba, ale coraz rzadziej Jej się to zdarza, no i nie wyciąga już pazurów

Kenia ostatnio jest jeszcze bardziej miziasta. Jak tylko biorę książkę i siadam na fotelu, to od razu wskakuje na kolana i tak sobie razem czytamy

A jak zaczynam Ją głaskać, to po chwili odwraca się na plecy i pokazuje cały brzuszek.
Oczywiście nadal potrafi pacnąć łapą, jak Jej się coś nie spodoba, ale coraz rzadziej Jej się to zdarza, no i nie wyciąga już pazurów

Na USG nie wyszedł żaden kamień, natomiast wątroba wyglądała dość dziwnie - była niejednorodna, dlatego zrobiliśmy badania krwi. Na szczęście próby wątrobowe w normie.
Pozostałe parametry, oprócz białka i leukocytów, które są troszkę za niskie, w normie (kreatynina w górnej normie).
Na razie Kenia przez najbliższe dwa tyg. będzie dostawać wspomagająco na wątrobę Hepatiale i witaminy, a na nerki i pęcherz oczyszczająco Lespevet.
Nadal niestety nie wiemy z jakiego powodu w moczu jest krew
Pozostałe parametry, oprócz białka i leukocytów, które są troszkę za niskie, w normie (kreatynina w górnej normie).
Na razie Kenia przez najbliższe dwa tyg. będzie dostawać wspomagająco na wątrobę Hepatiale i witaminy, a na nerki i pęcherz oczyszczająco Lespevet.
Nadal niestety nie wiemy z jakiego powodu w moczu jest krew

Kenia jest wyjątkowym kotem - od jakiegoś czasu codziennie kładzie się ze mną spać, tzn. czeka tylko na moment, kiedy się kładę. Wtedy Kenia też znajduje sobie miejsce na kołdrze, na wysokości mojego przedramienia. Całą noc przesypia przytulona tak do mnie, w jednym miejscu, nie poluje na nogi, nie wchodzi pod kołdrę.
W nocy, albo rano, kiedy się budzę, nadal śpi w tym samym miejscu
Kot ideał.
Wszystkie inne biegają po mnie, polują na moje stopy, włażą mi na głowę, a Milo to nawet ostatnio sprawdzała, czy żyję, bo chlasnęła mnie łapą po twarzy
W nocy, albo rano, kiedy się budzę, nadal śpi w tym samym miejscu

Kot ideał.
Wszystkie inne biegają po mnie, polują na moje stopy, włażą mi na głowę, a Milo to nawet ostatnio sprawdzała, czy żyję, bo chlasnęła mnie łapą po twarzy

Zakapior z pudła jest wy best!

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/