1 mm grubości przędzy oznacza, że z takiego cieńkiego sznureczka
robiona jest siatka, czy z takiej przędzy robiony jest dopiero sznurek z tórego powstaje siatka?
A pani odpisała:
grubość 1mm to grubość przędzy
jak to rozumiecie?
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
pantea pisze:Co autor miał na myśli?
Zadałam takie zapytanie:
1 mm grubości przędzy oznacza, że z takiego cieńkiego sznureczka
robiona jest siatka, czy z takiej przędzy robiony jest dopiero sznurek z tórego powstaje siatka?
A pani odpisała:
grubość 1mm to grubość przędzy
jak to rozumiecie?
oni sami nie wiedzą o co chodzi i spisują to co mają na kartce od producenta
jak dla mnie to przedza, to ta cieńka niteczka, z której dopiero pleciony jest sznurek
Siatka przyszła. Nie ma 1 mm. Tzn ta przedza ma ale sznurek jest skrecony z kilku takich nitek. Wydaje mi sie i tak troche cienka. Na moja oko kot jej nie podrze ale przegryźć może. Z II strony musiałby usiąść i piłować ząbkami...
Założymy ją jak Tomek znajdzie chwilkę czasu i zobaczymy jak się sprawdzi.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2007, 22:31 przez pantea, łącznie zmieniany 1 raz.
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
Ja myślę, że Wam się sprawdzi - u nas wisi już drugi rok. Bałam się trochę tej siatki, bo moje koty to gryzonie, ale nie ruszają jej. U moich rodziców Haker się wspina i też nic się nie dzieje.
pantea pisze:Siatka przyszła. Nie ma 1 mm. Tzn ta przedza ma ale sznurek jest skrecony z kilku takich nitek. Wydaje mi sie i tak troche cienka. Na moja oko kot jej nie podrze ale przegryźć może. Z II strony musiałby usiąść i piłować ząbkami...
Założymy ją jak Tomek znajdzie chwilkę czasu i zobaczymy jak się sprawdzi.
To wpadniemy kiedyś na wizję lokalną
Ostatnio zmieniony 22 cze 2007, 22:31 przez fuerstathos, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaczęliśmy się zastanawiać, nad sensem takiej siatki u nas. Cleo przegryza namiętnie wszelkie sznurki, a nawet żyłki Sznureczki od żalizji mamy już z supełkami, a żyłki, takie "prowadnice" do żaluzji, wiszą w strzępach.
Boję się, że jak pojawi się na balkonie siatka z przędzy, to też Gluciara sobie ząbki poćwiczy
ja mam na jednym balkonie metalową (już maludy brały ja na ząb, nie uległa
na 2 planowałam tą z sieci, balkon kocio mniej urzywany, ale w lecie umrzeć można jak balkonu nie otworzę
czy ktoś może podać linka do ich strony, bo ja ostatnio sierota jestem i nie moge znaleźć adresu