Przepraszam, że nie napisałam już w poprzednim poście. Autopatyk się należy

Moderatorzy: crestwood, Migotka
ale podroby były świeże czy przemrożone?takarzyna pisze:Ale już surowa wołowina zniknęła z miseczki![]()
Podsumowując upodobania kulinarne: gotowane, sparzone mięso - NIE; surowe (po przemrożeniu) - tylko wołowina. Kurczak, serca, żołądki nie zyskały uznania wyszukanego gustu Nawojki.
jaggal - Twoja metoda też warta rozważenia, ale byłaby zdziwiona, bo to jedyna władczyni miseczek w mieszkaniu
przez grzeczność nie zaprzeczętakarzyna pisze:postronny obserwator, nie widzący co się dzieje, tylko słyszący kocie wrzaski, prawdopodobnie uznałby, że koteczka obdzierają ze skóry
znam to uczucie bardzo dobrzetakarzyna pisze:taka z pozoru zwykła kocia kupa może przynieść człowiekowi bardzo dużo radości, kiedy już się pojawi
a jak po audycie kuwety idę do niej i mówię: jaki mądry, grzeczny koteczek, zrobiłaś kupę! <mnóstwo dumy i nieukrywanej radości w głosie>, to Nawojka serwuje mi spojrzenie pełne pogardy, które, nie mam wątpliwości, wyraża jej myśl: spier....Eva pisze:przez grzeczność nie zaprzeczętakarzyna pisze:postronny obserwator, nie widzący co się dzieje, tylko słyszący kocie wrzaski, prawdopodobnie uznałby, że koteczka obdzierają ze skórysiedząc pod gabinetem już chciałam wbiegać ratować bo myślałam że Nawojkę żywcem we wrzątku gotują
wachlarz lamentów ma niesłychany!
znam to uczucie bardzo dobrzetakarzyna pisze:taka z pozoru zwykła kocia kupa może przynieść człowiekowi bardzo dużo radości, kiedy już się pojawi![]()
![]()