Helenka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Ja bardzo przepraszam ale uważam, że należy bardzo poważnie podejść do tematu bowiem mam ogromne podejrzenia, że nie tylko ja mam ten problem.
Czy Fundacja zwraca wolontariuszom koszt rekonstrukcji szkliwa nazębnego, w skrajnych przypadkach rekonstrukcji uzębienia?
Nie da się Helenki tulić i wycałowywać bez zaciskania zębów aby nie zrobić Jej krzywdy z miłości
Już zgrzytają mi trzonowce.
Jedynki też chyba są jakieś krótsze
Nad uszkodzeniem uzębienia zaczynamy intensywne prace bladym świtem a kończymy po północy.
Dziękuję za uwagę i proszę o pochylenie się nad moim postulatem.
podpisano
Asia Wolontariusz
Czy Fundacja zwraca wolontariuszom koszt rekonstrukcji szkliwa nazębnego, w skrajnych przypadkach rekonstrukcji uzębienia?
Nie da się Helenki tulić i wycałowywać bez zaciskania zębów aby nie zrobić Jej krzywdy z miłości

Już zgrzytają mi trzonowce.
Jedynki też chyba są jakieś krótsze

Nad uszkodzeniem uzębienia zaczynamy intensywne prace bladym świtem a kończymy po północy.
Dziękuję za uwagę i proszę o pochylenie się nad moim postulatem.
podpisano
Asia Wolontariusz
Do zobaczenia Aniele
ostatnio w zoologu kupowałam koleżance żarcie dla królika i widziałam, że mają takie drewienka dla gryzoni. Są nawet aromatyzowane truskawkowe i waniliowe. Może warto takie drewienko sobie między zęby wsadzić
może będzie nawet smaczne 

"Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
Właśnie pracujemy nad zapisem w umowie, że Fundacja nie odpowiada finansowo za szkody poniesione w ramach tymczasowaniaAsia_B pisze:Ja bardzo przepraszam ale uważam, że należy bardzo poważnie podejść do tematu bowiem mam ogromne podejrzenia, że nie tylko ja mam ten problem.