Gabriel i Rafael - juz u siebie
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Niech biega szczęśliwa za TM. [*]
Trzymaj się Natuś.

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
bardzo mi przykro
[*]
Maleńka Misiulko Maluszku dzielny, kochany brykaj wiecznie szczęśliwa za Tęczowym Mostem, tam spotkasz mojego Adusia, Cissę, Kubusia, Maxia i Drakulkę, oni pokażą Ci wszystkie piękne miejsca, które tam są... jest ciepło, jasno, bezpiecznie. Do zobaczenia Maleńka po drugiej stronie.
[*]
Natalia -

[*]
Maleńka Misiulko Maluszku dzielny, kochany brykaj wiecznie szczęśliwa za Tęczowym Mostem, tam spotkasz mojego Adusia, Cissę, Kubusia, Maxia i Drakulkę, oni pokażą Ci wszystkie piękne miejsca, które tam są... jest ciepło, jasno, bezpiecznie. Do zobaczenia Maleńka po drugiej stronie.
[*]
Natalia -

ja teżkiniek pisze:biedaczka, a już myślałam, że zainteresowanie miseczkaświadczy, że idzie ku dobremu![]()
umarła mi na rękach, była coraz słabsza, w którymś momencie przytuliła się do mojej szyi a potem dziwnie zaczęła sie ruszać, pusciła szereg śmierdzących bączków, poszłam z nią po kroplówkę i już nie żyła
życie jest podłe
patrzę na chłopaków i się zastanawiam czy już mogę się cieszyć ze ich ominelo czy jeszcze coś nas zaskoczy

to prawda życie jest podłe....marinella pisze:ja teżkiniek pisze:biedaczka, a już myślałam, że zainteresowanie miseczkaświadczy, że idzie ku dobremu![]()
umarła mi na rękach, była coraz słabsza, w którymś momencie przytuliła się do mojej szyi a potem dziwnie zaczęła sie ruszać, pusciła szereg śmierdzących bączków, poszłam z nią po kroplówkę i już nie żyła
życie jest podłe
patrzę na chłopaków i się zastanawiam czy już mogę się cieszyć ze ich ominelo czy jeszcze coś nas zaskoczy
nie chce słyszeć, że los czy ktoś tam tak chciał!
nie odbiera się szansy na życie takim Szkrabom, nie każe im się umierać w cierpieniach....
odchodziłaś w miłości Maleńka....
Natalia, bardzo mi przykro, ból rozrywa serce i myśli....
Do zobaczenia Aniele