A oczka ...Claudia, wielki szacun

Ja od wczoraj zaczęłam z całą czwórką ale to w ogóle bez porównania i powinny szybko dojść do siebie

Głaski dla kociaków

Moderatorzy: crestwood, Migotka
Dziękuje za miłe słowaCynamon pisze:A oczka ...Claudia, wielki szacunza tyle poświęcanego czasu i energii dla kotecków
zresztą efekty widać
![]()
TrzymamCynamon pisze: Ja od wczoraj zaczęłam z całą czwórką ale to w ogóle bez porównania i powinny szybko dojść do siebie![]()
Wyściskane, wygłaskane, wymiziane, wytarmoszoneCynamon pisze: Głaski dla kociaków![]()
Szanowna Mamusia już raz przeszła procedurę adopcyjną, może i drugi się uda.Moja mama chce ukraść mi Benka, bo z niego jest straszny miziak.
Oj nie wiem, nie wiemKri pisze:Szanowna Mamusia już raz przeszła procedurę adopcyjną, może i drugi się uda.Moja mama chce ukraść mi Benka, bo z niego jest straszny miziak.
Mama po prostu jest oszołomiona tym, że moje tymczasy są takie miziaste, a Momol nieKri pisze:Szanowna Mamusia już raz przeszła procedurę adopcyjną, może i drugi się uda.Moja mama chce ukraść mi Benka, bo z niego jest straszny miziak.
Rudy mop mnie ómarłAnia Z pisze:Jutro też jestem u Veta ze swoim rudym mopem i chyba ze złośnicą![]()
Czyli, może do zobaczenia![]()
Niezależna dziewczyna, ot co.Claudia pisze:Mama po prostu jest oszołomiona tym, że moje tymczasy są takie miziaste, a Momol nieOna jest przeciwieństwem tego z czym kojarzy mi się kot
Ci, którzy nigdy nie mieli. Ja też zawsze myślałam, że kot to ciche stworzenie... dopóki w moim domu nie pojawili się chłopcyMorri pisze:no właśnie - nie wiem, kto powiedział, ze koty to ciche zwierzęta