Arya i Oreo

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

czy można poprosić zdjęcie Sir Kota?
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
RudaMaruda

Post autor: RudaMaruda »

Konkurencję miał, fakt, Sir Kot zachowywał się, jakby to on miał iść do adopcji, a nie Oreo :D
Pewnie, zdjęcie z prywatnych fejsowych zbiorów (bo na fundację się nie nadaje, za kiepska jakość):

Obrazek

To nasz grubas adopton razem z cudaskiem Oreaskiem <3
Zdjęcie robione kabanosem :C
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

nawet na zdjęciu robionym kabanosem doskonale widać, jak cudowne Sir Kot ma oczy <3
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:serce:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Ja nic nie widzę :(
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
RudaMaruda

Hm, nie wiem, dlaczego nie widzisz :C

Status Orea - zarezerwowany :)
Szczęśliwie wyadoptowani: Oreo, Stanley, Seti, Teo
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

RudaMaruda pisze:Hm, nie wiem, dlaczego nie widzisz :C
Tego nie wie nikt :( Nawet siły wyższe (patrz: brynia).

Trzymam kciuki za adopcję Orea ;)
Awatar użytkownika
RudaMaruda

Pewnie przez ustawienia fejsa :D

Wrzucam z zewnętrznego serwera (i już z łatką fundacji! żeby nie było patyka ;p)

Obrazek

Teraz widać? :)
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

A dlaczego takie wielkie? :patyk: http://forum.kocipazur.org/viewtopic.php?t=1326
RudaMaruda pisze:Pewnie przez ustawienia fejsa :D
To one jakieś wybiórcze są, że w tym samym miejscu (na dodatek nie na fb) jedni widzą a inni nie? :shock:
Awatar użytkownika
RudaMaruda

Nie wiem, mi się od razu małe wkleiło ;P To forum to dla mnie zagadka :D
Nie mam pojęcia, ale fejs lubi ostatnio wariować. Mam na ten temat teorię spiskową nawet :x A na poważnie - zdjęcie nie na fb, ale link z fb, więc niektórzy mogą nie widzieć. Ustawienia mam dla znajomych, ale dlaczego nie-znajomi widzą, a niektórzy nie, to nie mam pojęcia. Pewnie na tej samej zasadzie, na której często widzę "komentarze (100)" i jak w nie klikam to nagle okazuje się, że nie ma żadnych komentarzy :D

Zrobił się offtop, to napiszę coś o Oreo. Dzisiaj dałam mu najlepszą zabawkę pod słońcem - mianowicie skórki od chleba (ja wiem, że powinno się je jeść, bo witaminki, ale naprawdę ich nie lubię...) i skorupki od jajka. Nawet nie wiecie, jaką miał frajdę, gdy zobaczył moją minę po powrocie z uczelni, gdy zastałam resztki śniadania, porozrzucane po całej chacie. A ja po prostu zapomniałam ich wyrzucić do kosza :(
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

brynia pisze:A dlaczego takie wielkie? :patyk: http://forum.kocipazur.org/viewtopic.php?t=1326
Biorę ten patyk na siebie! :patyk: :P
A koty superowe :D
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Małe się wkleiło, bo forum skaluje, a wkleja się oryginał niestety http://i63.tinypic.com/1zlrujm.jpg

A Oreo tych skórek nie wrąbał? :shock: Jakież było kiedyś moje zdziwienie, gdy odkryłam, że Nikita i Leon po rozszarpaniu łupinek pożerają fistaszki, które dostali do zabawy :evil: Był to oczywiście ostatni dzień zabawy fistaszkami.
Awatar użytkownika
RudaMaruda

Próbował - ale dopiero jak zobaczyłam, co z nimi zrobił. Musiał się upewnić, że patrzę :D
Skarżę się: zrobił się z niego prosiaczek, właśnie beknął :( Nie wiem, od kogo się nauczył :x
Awatar użytkownika
RudaMaruda

Oreo powoli przekonuje się, że obcinanie pazurków to nic strasznego. Na początku się miota jak szatan i zabiera łapki (ogólnie nie lubi, jak mu się ich dotyka), ale po drugim pazurku robi się spokojny i ma minę "weź to skończ jak najszybciej, kobieto, muszę jak najszybciej zająć się swoimi, kocimi sprawami".
Mam wrażenie, że z dnia na dzień ma coraz więcej energii :D Zwłaszcza, gdy przez moją nieuwagę porwie skórkę ziemniaka i zacznie z nią hasać po całym domu. Zabawa nieziemska, polecam!
Awatar użytkownika
RudaMaruda

Zabieramy się powoli za kompletowanie wszystkiego, żeby zrobić dla kotów drapak. Nie możemy kupić gotowca, ponieważ potrzebujemy bardzo solidnego drapaka ze względu na gabaryty rezydenta, a takie duże i solidne kosztują majątek. Trzymajcie kciuki, żebyśmy nie stracili zapału i palców przy budowie ;p

Oreo z kolei notorycznie nas budzi. Codziennie o różnych porach, często w nocy swoim przytulaniem i mruczeniem. Jest to denerwujące, ale wiem, że on po prostu lubi, gdy każdy już jest na nogach. No i nie zawsze robi to specjalnie - po prostu lubi się przytulać, nawet kiedy człowiek śpi :) Po części jest to urocze.
ODPOWIEDZ