Seti
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- RudaMaruda
- RudaMaruda
Trochę poobserwowałam i nie chciałam wyciągać pochopnych wniosków. A więc tak - atak się nie powtórzył. Ba, poza kilkoma gonitwami i siłowaniem się w ogóle nie widać, żeby cokolwiek było nie tak. Możliwe, że zbyt dużo uwagi poświęcałam Seti i rezydent poczuł się zazdrosny i postanowił ją zdominować. Na razie jest w porządku i koty się dogadują i znowu śpią obok siebie. No nie zrozumiesz 
Zmieniliśmy karmę na taste of the wild. Seti na nią reaguje bardzo dobrze, jednak Sir Kotu ewidentnie nie podeszła. Biedny wymiotował
Wracamy jednak do Sanabelle, która zdała egzamin u obu kotów. Mamy jeszcze resztkę taste i będziemy mieszać, bo czytałam, że najprawdopodobniej zbyt szybko przeszliśmy na bezzbożówkę i mogą być takie reakcje. U kota mojej mamy pojawiły się biegunki, a u drugiego nic. Zupełnie jak u nas - grubas i charakternik źle reagują, a małe głuptaki wcinają i nic im nie jest 

Zmieniliśmy karmę na taste of the wild. Seti na nią reaguje bardzo dobrze, jednak Sir Kotu ewidentnie nie podeszła. Biedny wymiotował

Szczęśliwie wyadoptowani: Oreo, Stanley, Seti, Teo
- RudaMaruda
Seti nam się rozpuściła
wyobraźcie sobie, że mała co wieczór pcha się do łóżka i domaga się głasków! Do tego stopnia, że potrafi usiąść mi na głowie
rezydent na razie daje jej spokój, więc Seti to bezczelnie wykorzystuje
Chciałabym, żeby mała znalazła dom, w którym mogłaby do końca rozkwitnąć. Wierzę w to 

Szczęśliwie wyadoptowani: Oreo, Stanley, Seti, Teo
- RudaMaruda
- RudaMaruda
- RudaMaruda
- RudaMaruda
- RudaMaruda
- RudaMaruda
- RudaMaruda