Luigi

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lili

Post autor: Lili »

połowa Stefana! :D
"Zwykła ludzka miłość polega na tym, że kocha się kogoś, kto jest tak miły w dotyku, że ewentualne jego wady są już nieważne."

Jerzy Pilch
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

5?
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Nie doceniacie Dżidżuli - generalnie nikt nie wygrał kotka, ale najbliżej była Cotleone - wiem, jak bardzo smuci się z powodu braku nagrody :twisted:
4,6 kg!!! W takim tempie zaraz będzie kikinowy piątak - ale zaznaczam, kocur trzyma linię, więc zapowiada się na jakiegoś mutanta :szok:
Awatar użytkownika
Cotleone

Post autor: Cotleone »

Jakoś się z tym pogodzę :: Będzie kawał kota do tulenia :wink:
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
domsooo

Post autor: domsooo »

co tam u Luigiego słychać? :wink:
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

No właśnie pochłania - bo inaczej nie można tego nazwać - żołądki - normalnie pastwi się na biednym truchłem...
Po raz pierwszy sprezentowałam stadu tę cześć kurzęcia zainspirowana łowieniem Kacpra - oprócz Dżidżuli zachwytu nie ma - jeszcze Miśkoff coś tam jednym zębem przeżuł, ale reszcie musiałam zapewnić inny rodzaj posiłku... Najważniejsze, że Dżidżi od kilku dni je w towarzystwie i generalnie nie ma zbyt dużego problemu z nakarmieniem stada... Baaa - nawet zdarzy Mu się zostawić coś w miseczce :)
domsooo

Post autor: domsooo »

Potwornie słodka bestia :)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Słodka i absorbująca - najchętniej cały czas byłby na człowieku:) Znowu ma nową ksywkę - śledziona :twisted:
O np. tak:
Obrazek

https://www.youtube.com/watch?v=65emndH ... J&index=37

Badania wyszły tak sobie - tzn. pokazał się lekki stan zapalny, którego nie możemy zidentyfikować, bo kocur jest pełen życia, apetytu i piękna za dwa futra (albo i trzy!), dosłownie nieco podwyższony jeden z parametrów wątrobowych, natomiast najgorsze - laboratorium nie wykonało jonogramu - a o fosfor przecież najbardziej nam chodziło - czyli powtórka z rozrywki w najbliższym czasie :?
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Dżidżula nam się rozwija społecznie - niedawno bylim świadkami takiego oto wydarzenia:

https://www.youtube.com/watch?v=MHWodWJ ... Mdglo8uvcJ

A wczoraj na takich wzajemnych umizgach zdybaliśmy Dżidżiego i Miśkoffa:)
Z Bibką dominują dzikie harce, czasem aż za dzikie, bo lecimy ratować piszczącą dziewuszkę, ale jak tylko rozdzielimy towarzystwo - od razu są zaczepki od nowa - zgadnijcie, kto jest prowodyrem :twisted:
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

Słodkości. Oj już widzę jak strasznie trudno będzie Ci się z nim rozstać,gdy się już znajdzie DS.
Awatar użytkownika
Basik

Post autor: Basik »

:love: :love: :love:
BB :)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Dżidżi przechodzi samego siebie - dziś leciałam do kuchni przerażona głośnym rumorem - ślepy kocur próbował przeskoczyć ze stołu na taki wyższy barek - jakieś 30 cm wyżej i pół metra dalej - oczywiście zleciał; ale skąd On wiedział, że tam jest coś??? Tzn. wiem, skąd - łażą tam koty i szeleszczą - ale że On się nie boi skakać w ciemno - :twisted: - ????
Niestety na bank nie będzie kotem idealnym - prędzej czy później blaty zostaną zdobyte (stawiam na te pierwsza opcję :: )
Na dziś zaplanowałam sesję do akt;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
KrisButton

Post autor: KrisButton »

:serce: Dżidżi :jebanewalentynki:
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Chitos

Post autor: Chitos »

:D
Awatar użytkownika
Marianna

Post autor: Marianna »

KrisButton pisze::serce: Dżidżi :jebanewalentynki:
Dokładnie tak :-) :serce:
ODPOWIEDZ