hehe O Chispe są dwa zapytania, może coś z tego wyjdzie Filo uważaj na głowę! Ada - może stąd ta temperatura - przemęczenie?
„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Młoda ma 3 wujków. Właśnie zbiorowo urządzają dzikie gonitwy połączone z wielkim tupaniem
Dzisiaj próbowała zwiać na klatkę schodową Ciekawość świata przerasta małego kotka, więc zły człowiek zamknął drzwi przed noskiem
Dokładnie, wszystkiemu winny wujek Łasik.
Rozmawiałam z sąsiadem na klatce schodowej, a w szparze drzwi pojawiły się dwie mordki: duża Łasika i mała Chispy
Sąsiad spode mnie się dzisiaj pytał, co u mnie ostatnio w nocy spadło, bo jakiś hałas słyszał
„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Wiecie co, Chispa się nudzi bez siostry Wyraźnie... Jak były obie, to szalały. Teraz jak jest sama, to łazi, zaczepia inne koty i jęczy, bo pobawią się z nią chwilę i mają dość, a ona by chciała jeszcze...
filo pisze:Wiecie co, Chispa się nudzi bez siostry Wyraźnie... Jak były obie, to szalały. Teraz jak jest sama, to łazi, zaczepia inne koty i jęczy, bo pobawią się z nią chwilę i mają dość, a ona by chciała jeszcze...
Hej dziewczyny! Okazało się, że się pomyliłam i smsa do Pani od Gypsy wysłałam do potencjalnego nowego domku Chispy o.O Dzisiaj wysłałam już smsa na poprawny numer Także czekam na odpowiedź!
No nic dziwnego, że się koteczka nudzi.. dlatego tak trudno rozdzielać rodzeństwo, zwłaszcza to przyzwyczajone do siebie :/
Mamy wieści z nowego domku Gypsy ma się dobrze, nie tęskniła Urosła i czuje się bardzo swobodnie. Podobno robi co chce, chodzi "górą" i dużo je Nowy domek ma bardzo zabiegany okres ale jak znajdę chwilę to zarejestrują się na forum żeby wrzucić kilka fotek.