Kenia
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Od jakiegoś czasu Kenia liże mnie po rękach i po twarzy, gdy się rano obudzę.
Ma szorstki języczek i trochę to łaskocze, ale i tak jest przyjemne
Chyba świadczy to o tym, że się mną opiekuje...
Ktoś, kto zaadoptuje Kenię, będzie miał naprawdę super kota.
A mi na pewno będzie się z Nią bardzo ciężko rozstać, bo to jest kot który spędza na moich kolanach każdą chwilę, gdy jestem w domu i mam wolne kolana
Ale Kenia zasługuje na taki dom, gdzie nie będzie musiała dzielić się miłością człowieka z innymi kotami.
Ma szorstki języczek i trochę to łaskocze, ale i tak jest przyjemne

Chyba świadczy to o tym, że się mną opiekuje...

Ktoś, kto zaadoptuje Kenię, będzie miał naprawdę super kota.
A mi na pewno będzie się z Nią bardzo ciężko rozstać, bo to jest kot który spędza na moich kolanach każdą chwilę, gdy jestem w domu i mam wolne kolana

Ale Kenia zasługuje na taki dom, gdzie nie będzie musiała dzielić się miłością człowieka z innymi kotami.
nieustannie zadziwia mnie dlaczego taki przytulas jeszcze nie ma domu, a wydawałoby się, że nie brakuje domów, które chcą jedynaka 

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Kenia była dzisiaj na kontrolnym USG pęcherza i badaniu moczu.
Badanie moczu lepsze niż ostatnio, bo są tylko nieliczne leukocyty i troszkę erytrocytów, ale PH jest nadal za wysokie (7), więc będziemy jeszcze zakwaszać mocz pastą Uro-pet (Urinovetu Kenia niestety nie chce jeść ani z karmą, ani nie da się Jej podać strzykawką do pyszczka, bo pluje tym...)
Natomiast na USG dzisiaj pęcherz był bardzo ładny, czyściutko bez żadnych cieniowań
Nerki, wątroba, serce i inne narządy też w porządku
Badanie moczu lepsze niż ostatnio, bo są tylko nieliczne leukocyty i troszkę erytrocytów, ale PH jest nadal za wysokie (7), więc będziemy jeszcze zakwaszać mocz pastą Uro-pet (Urinovetu Kenia niestety nie chce jeść ani z karmą, ani nie da się Jej podać strzykawką do pyszczka, bo pluje tym...)
Natomiast na USG dzisiaj pęcherz był bardzo ładny, czyściutko bez żadnych cieniowań

Nerki, wątroba, serce i inne narządy też w porządku