Floki
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Dzięki obróżce Flokuś wyciszył się niesamowicie. Wreszcie chłopak przychodzi do nas na mizianki. Zrobił się z niego prawdziwy mężczyzna. Nie ma już tych chudziutkich łapek i wystających kości policzkowych tylko prawdziwy Kocurro. Dla Flokusia szczęściem wydaje się być łóżko, na nim on i człowiek, który go mizia a Flokuś wtedy w moment ma ślinotok, zaczyna mruczeć i ugniatać
no oczywiście pełną miseczką nie pogardzi a nawet będzie bardzo wdzięczny. Do pełnego szczęścia brakuje mu tylko albo i aż swojego człowieka który pokocha go ze wzajemnością najlepiej człowieka, którego będzie mógł mieć tylko na własność.

"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Dziś zastałam Flokusia bawiącego się z Birkiem
patrze a oni zapasy ćwiczą,kulają się i przewracają, no rewelacje po prostu! Kurcze byłam niesamowiscie sceptyczna jeśli chodzi o obróżki feromonowe lecz to jak Flokuś się wyciszył o kiedy ma swoją... kłaniam się nisko przed jej twórcami
Tylko z minusów jest to, że chłopak troszkę przytył
ale przecież facet musi mieć troszkę ciałka 

"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Flokuś miziak... jak się przyjrzeć to widać jak z pyszka wycieka mu ślina... tak długo już czeka na domek.. a to na prawdę fajny kotek..
https://www.youtube.com/watch?v=hBqPqHR ... Dl&index=1
https://www.youtube.com/watch?v=hBqPqHR ... Dl&index=1
Kurciak pisze:Momentami stwierdzam, że z Flokiego jest straszny leń... wczoraj chłopak był tak zmęczony życiem, że w chwili gdy chciał sobie podrapać w wycieraczkę to aż musiał się położyć..![]()
![]()
życie bywa takie ciężkie
![]()
Obrazek

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Super 
Tylko musze postawić sprawe jasno - nie ma gwarancji, ze dojdzie do adopcji - ja bym bardzo chciala, ale moj partner mocno sie waha. Zgodzil sie na wizyte i mowi, ze zobaczymy. Boi sie miec dwa koty.
To duza odpowiedzialnosc i nie podejmiemy sie jej dopoki nie bedziemy pewni, a nie będziemy pewni jesli nie damy szansy i nie spotkamy sie z Flokim, nie zobaczymy jak zorganizowac zycie dwoch kotow w jednym mieszkaniu

Tylko musze postawić sprawe jasno - nie ma gwarancji, ze dojdzie do adopcji - ja bym bardzo chciala, ale moj partner mocno sie waha. Zgodzil sie na wizyte i mowi, ze zobaczymy. Boi sie miec dwa koty.
To duza odpowiedzialnosc i nie podejmiemy sie jej dopoki nie bedziemy pewni, a nie będziemy pewni jesli nie damy szansy i nie spotkamy sie z Flokim, nie zobaczymy jak zorganizowac zycie dwoch kotow w jednym mieszkaniu

"Cats do not go for a walk to get somewhere but to explore" - Sidney Denham
Na spokojnie
Gwarancji nigdy nie ma i jest to oczywiste, jednakże spotkać się nie zaszkodzi:-) obawy przy kolejnym kocie to też normalne (przerabiałam to na sobie:P ). W każdym bądź razie jutro zadzwonię i się umówimy a wszelkie kwestie można poruszyć na spotkaniu

Gwarancji nigdy nie ma i jest to oczywiste, jednakże spotkać się nie zaszkodzi:-) obawy przy kolejnym kocie to też normalne (przerabiałam to na sobie:P ). W każdym bądź razie jutro zadzwonię i się umówimy a wszelkie kwestie można poruszyć na spotkaniu