Mela, Fela i Albin

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
skrzatka

Post autor: skrzatka »

marinella pisze:a jak Mela? mocno rozrabia?
hihi no troche, teraz po szczepieniu mniej ale ogolnie uwielbia nie dawac mi spac:)

dopiero sie ucze na forumie :P wiec wszelkie potyczki prosza o wybaczenie :roll:
Awatar użytkownika
Nina

Post autor: Nina »

skrzatka pisze:hihi no troche:) teraz po szczepieniu mniej ale tak ogolnie uwielbia nie dawac mi spac:)
to jest niestety urok małych kociąt - nie rozumieją, że zadrapania na twarzy i reszcie ciała przeszkadzają w tworzeniu "poważnego wizerunku" :) - dla nich ważne papu i głaski i nic więcej :: ::
"-Mamo, to jest mały kotek.
Chcesz, odniosę go z powrotem,
tylko daj mu spodek mleka.
Spójrz, jak ładnie się uśmiecha!"
skrzatka

Nina pisze:to jest niestety urok małych kociąt - nie rozumieją, że zadrapania na twarzy i reszcie ciała przeszkadzają w tworzeniu "poważnego wizerunku" :) - dla nich ważne papu i głaski i nic więcej :: ::
na szczecie jak skacze mi (szczegolnie nocą) po twarzy to jakims cudem chowa pazurki :shock: ale rece i nogi mam podrapane baaardzo :wink: nawet dzis mi zrobila cud szrame na dekolcie u pani dr ;)
skrzatka

ach i zapomnialam dodac, ze po dzisiejszych 4 zastrzykach... szczegolnie tych z glukozy ( dostala dwie wielkie strzykawy :() ma teraz piekne zwisajace worki z plynem pod pachami :) wyglada jak zwiotczały Pudzian :)
Awatar użytkownika
Nina

skrzatka pisze:ach i zapomnialam dodac, ze po dzisiejszych 4 zastrzykach... szczegolnie tych z glukozy ( dostala dwie wielkie strzykawy :() ma teraz piekne zwisajace worki z plynem pod pachami :) wyglada jak zwiotczały Pudzian :)
ło matko ale czemu ona w ogóle te zastrzyki dostaje????
skrzatka

Nina pisze:skrzatka napisał/a:
ach i zapomnialam dodac, ze po dzisiejszych 4 zastrzykach... szczegolnie tych z glukozy ( dostala dwie wielkie strzykawy :( ) ma teraz piekne zwisajace worki z plynem pod pachami :) wyglada jak zwiotczały Pudzian :)

ło matko ale czemu ona w ogóle te zastrzyki dostaje????
bo od srody nie chciala jesc, a jak zjadla to wymiotowala.. nie wiem czemu :( potem bylo szczepienie... znow nic nie jadla... wiec po konsultacjach z pania dr dzis byly zastrzyki (4!!!) ale Melka byla arcy dzielna! licze na to ze juz bedzie ok... trzymajcie kciuki...
skrzatka

skrzatka pisze:skrzatka napisał/a:
ach i zapomnialam dodac, ze po dzisiejszych 4 zastrzykach... szczegolnie tych z glukozy ( dostala dwie wielkie strzykawy :( ) ma teraz piekne zwisajace worki z plynem pod pachami :) wyglada jak zwiotczały Pudzian :)
hmm teraz jak sie tak przygladam to nie wyglada jak miesnie Pudziana za 30 lat, tylko jak piersi kobiety po 60-tce :twisted: hihi
Awatar użytkownika
Nina

trzymamy kciuki za Melcię - nasza Pani doktor na pewno wie co robi :)
i czekamy na dalsze relacje :D
skrzatka

hmm czy ktoś mi powie jak tu sie umieszcza zdjecia...? moze glupie pytanie ale nie mam doswiadczenia w tych sprawach :P dzieki!
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

1. Wstawić fotkę na serwer np http://imageshack.us/
Przeglądaj (szukasz jej w kompie) i potem załączasz klikając "host it"

2. Jak się fotka załączy to nalezy skopiować adres, ten na samym dole. (patrz fotka)

Obrazek

3. Wstawić ten adres na forum za pomocą funkcji "Img" w okienku które sie pojawi (patrz fotka)

Obrazek

4. Klikamy ok i zapisujemy post
Obrazek
skrzatka

wielkie dzięki, to juz probuje:)
skrzatka

kurde tylko że u mnie to wyglada nieco inaczej :( ale nadal dzielnie z tym walcze... czy to dlatego ze jestem blondynka ;)?
skrzatka

Obrazek

mam nadzieje ze tym razem wyszlo...
skrzatka

:lol: jestm boska ;) hihi, dzieki marinella!

to jest własnie Mela w nowym domku, nieco juz wieksza... :) i czasem wygladajaca jak maly królik:)

Obrazek

i przy kompie...

"skądś znam te twarz... czy to ja? ale chyba wieki temu... teraz juz jestem wielka dziewczynka"!!!

Obrazek
Awatar użytkownika
pantea

Post autor: pantea »

ale urosła :)
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
ODPOWIEDZ