To świetna wiadomość!
Teraz jest szansa że Aiko i Ogonek razem będą mogli się wiele nauczyć, myślę tu też o dobrych manierach Młode koty trzeba jednak wychować i czasami sam człowiek nie wystarcza i nie ma nad towarzystwo innego kota
Jeśli chodzi o imię - zostaje Frida PAsuje do niej i zgrywa się z moim meksykańskim sentymentem Jeszcze kilka godzin i będzie u mnie.. Na pewno wrzuce jakieś foto !
PS. Frida dostała też wsparcie od mojej mamy JAk się dowiedziała, że będę miała nowego domownika to wysłała legowisko i kocyk. Mam więc już totalny komplet !
Nie ma to jak kociarze w rodzinie :]
Brat Agaty opiekował się Całką podczas długiego weekendu praktycznie 24h/dobę.
Nie wiem, kto był bardziej zachwycony, on czy Całka
LEGOWISKO
Łózko jest, to po co legowisko? (tak w każdym razie uważają moje futra)
ag pisze:Jeśli chodzi o imię - zostaje Frida PAsuje do niej i zgrywa się z moim meksykańskim sentymentem Jeszcze kilka godzin i będzie u mnie.. Na pewno wrzuce jakieś foto !
PS. Frida dostała też wsparcie od mojej mamy JAk się dowiedziała, że będę miała nowego domownika to wysłała legowisko i kocyk. Mam więc już totalny komplet !
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
No to człowiek pod kocyk na legowisko, a na człowieka Frida
Morri pisze:Jakie łóżko? Frida śpi na człowieku
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.