Czarny kocurek
Moderatorzy: crestwood, Migotka
niemożliwy jestVillemo7 pisze:Młody namierzał mnie wczoraj przed snem. Jak wyszłam z łazienki to się kręcił rozmruczany pod moimi nogami. Zerknęłam jeszcze gdzie Cleo i odetchnęłam, bo siedziała w pokoju na koszach- myślę może tam sobie pośpi. Poszłam do łóżka młody zaraz za mną i już słyszę jak to małe chlipiące idzie. No nic![]()
A Wektorek proszę państwa kazał się wpuścić pod kołdrę (no dobra skorzystał z mojej dobroci) uwalił się koło mojej twarzy i zasypiałam przy akompaniamencie silnika dwupłatowca. Potem się kawałek przesunął, ale spał ze mną całą noc.
Jest niemożliwy jak się go mizia- cały chodzi- dosłownie! Nie może się uspokoić i cały czas ugniata podłoże łapkami. :razz:
ale się Tobie trafił cukiereczek, za zdroszczę bo Angielka ucieka przed nami na kilometr

Byliśmy dzisiaj u weta!
Mały został zaszczypany "trójką". Oficjalne ważenie: 2,05 kg
Szczepienie znieślismy dzielnie. Gorzej było z czekaniem w kontenerze aż pani doktor dokona formalności papierkowych. Darcie ryja, próby oswobodzania się...
Efekt moich wczorajszych zmagań. Zrobiłam ponad 90 fotek jemu i Cleo. Jego tylko tych kilka nadaje się by je wkleić:

Te łaciate podusie- słodkości

On ma białe górne wargi i fragment noska różowy- przez co wygląda jakby miał język na wierzchu

Mały został zaszczypany "trójką". Oficjalne ważenie: 2,05 kg
Szczepienie znieślismy dzielnie. Gorzej było z czekaniem w kontenerze aż pani doktor dokona formalności papierkowych. Darcie ryja, próby oswobodzania się...
Efekt moich wczorajszych zmagań. Zrobiłam ponad 90 fotek jemu i Cleo. Jego tylko tych kilka nadaje się by je wkleić:

Te łaciate podusie- słodkości

On ma białe górne wargi i fragment noska różowy- przez co wygląda jakby miał język na wierzchu

KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Wektorek wystawiony na allegro
http://www.allegro.pl/item164030352_mal ... oznan.html

- drevni.kocur
- drevni.kocur
Wokół Wektorka ogromny ruch. I wszyscy są bardzo natarczywi z początku, a potem odpadają. Czekam na kolejną ankietę.
A w tym czasie kitusia dokazuje z nim jak z żadnym adoptusiem. Nie jest to miłość. Ale dość natarczywie go napada. Mały ląduje na podłodze brzusiem do góry i majta ulegle łapkami
A w tym czasie kitusia dokazuje z nim jak z żadnym adoptusiem. Nie jest to miłość. Ale dość natarczywie go napada. Mały ląduje na podłodze brzusiem do góry i majta ulegle łapkami

KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.