Serduszkowe dzieciaki i Vladek Dracula
Moderatorzy: crestwood, Migotka
haha nieodmyte 
ale od urodzenia, dwa maluchy maja ciemne nochalki a Krzysiek chcial sie wyroznic
i zgadzam sie Staszek jest przepieknym kocurkiem ...ma cos w spojrzeniu takiego, ze ach
szkoda, ze zdjecia nie oddają uroku Halinki
mala ma biale lapeczkie przednie i tylne plus koncowe ogonka
i jest slicznie brazowa w centki 

ale od urodzenia, dwa maluchy maja ciemne nochalki a Krzysiek chcial sie wyroznic

i zgadzam sie Staszek jest przepieknym kocurkiem ...ma cos w spojrzeniu takiego, ze ach

szkoda, ze zdjecia nie oddają uroku Halinki

dziciaki zdrowe 
oczy dobrze..smarkow brak...rozniosły sie juz po całym mieszkaniu hehe
Krzych uwielbia czlowieka...dla niego poswieci nawet chwilowe gonitwy z reszta ekipy
Halina to maly kozak...zaczepia dorosle koty
i tez juz mocno potrzebuje czlowieka...rano drze sie rownie glosno jak Krzys w dopominaniu o glaskanie
Staszek to wielkolud...kotow i psow sie nie boi...czlowieka niby juz tez...ale ma duzy dystans...z jeden strony biega kolo mnie...z drugiej jak chce go podniesc to przerarzony zwija sie w klebek gdzies w kacie
nie wiem czy czasem nie poczul wczesniej "dobroci" czlowieka.
spokonie moga isc do domu z innymi stworami..traktuja je jako wystroj mieszkania
byc moze niedlugo jako przyjacioł 
chcialam porobic zdjecia nowe ale na ostatnim wyjezdzie zapiaszczyl mi sie obiektyw od lustrzanki
i jest kaput
wiec na wakacje wybywam bez aparatu...
maluchom sprobuje choc telefonem porobic

oczy dobrze..smarkow brak...rozniosły sie juz po całym mieszkaniu hehe
Krzych uwielbia czlowieka...dla niego poswieci nawet chwilowe gonitwy z reszta ekipy

Halina to maly kozak...zaczepia dorosle koty

Staszek to wielkolud...kotow i psow sie nie boi...czlowieka niby juz tez...ale ma duzy dystans...z jeden strony biega kolo mnie...z drugiej jak chce go podniesc to przerarzony zwija sie w klebek gdzies w kacie

spokonie moga isc do domu z innymi stworami..traktuja je jako wystroj mieszkania

chcialam porobic zdjecia nowe ale na ostatnim wyjezdzie zapiaszczyl mi sie obiektyw od lustrzanki

maluchom sprobuje choc telefonem porobic