Czesław
Moderatorzy: crestwood, Migotka
też o tym pomyślałamAsia_B pisze:Kasiu BARDZO.....kat pisze:Jaki Czesio jest podobny do Atenki...
Nie chciałam głośno tego mówić, żebyście nie mówiły, że ja ciągle o Atence....
I ON się tak tuli jak Atenka
Jest Wspaniały.

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Czesław to TEN facet, z którym zdradzisz własnego męża!
Ja to zrobiłam.
Czesław i ja śpimy w sypialni. Mąż w salonie. A co!
Czesiu chyba korzysta z uroków ciepła.
Jak cudownie patrzeć gdy śpi we własnym łóżeczku, wyciągnięty, cieplutki.
Rano, otwieram oczy a spod łóżka wyciągają się leniwie dwie przednie czesiowe łapki. Tak się uroczo przeciągał po nocy
Czesiu to Typ, któremu wycałujesz nosio i łapulki, wymiziasz brzusio.
Jak będzie miał dosyć odepchnie się albo weźmie delikatnie w pychol nękającą pieszczotami rękę.
Jeszcze sam nie podchodzi na tulenie.
Dzisiaj od rana gonitwa.
Nawet nie spojrzałam bo byłam pewna że Tosia ( piesa ) goni Piotrusia ale kątem oka widzę, że gonią się klony
Widok bezcenny - Piotruś goni Czesia
A chwilę przedtem Czesiu turlał się na pleckach a Piotruś próbował delikatnie zachęcić do zabawy pacnięciem.
Na dworze bawiliśmy się z Czesiem patyczkami ale w domu jeszcze nie czas na zabawy, nawet piórko odstrasza.
Trochę dużo doznań, zwierzów.
Miseczkę Czesio też ma pod sypialnianym łóżkiem, jeszcze dzisiaj ostatni antybiotyk, a w innym miejscu i tak zwierza zwęszą i zjedzą....
Kolejny bezcenny widok, Czesiu po porannej gimnastyce siada przy miseczce i czeka na śniadanko.
Jest Kotem idealnym. I LOVE U CZECHU.
Ale, ale! jest jedno ale!
Korzystanie z kuwety.
Nie pomylisz się, nawet jak wyłączą prąd, będziesz wiedzieć, kto jest w kibelku.
Czesiu jest przeczystym kotem, również w kuwecie.
Zakopuje skarby przez 15 minut.
A hałas jest niemiłosierny bo Czesiu chce mi udowodnić, że jak się uprze to ściankami krytej kuwety zakryje kupeczkę.
Jak na razie kuweta ścianki ma.
Czesiu przekrywa z plastikiem.
Ja to zrobiłam.
Czesław i ja śpimy w sypialni. Mąż w salonie. A co!
Czesiu chyba korzysta z uroków ciepła.
Jak cudownie patrzeć gdy śpi we własnym łóżeczku, wyciągnięty, cieplutki.
Rano, otwieram oczy a spod łóżka wyciągają się leniwie dwie przednie czesiowe łapki. Tak się uroczo przeciągał po nocy

Czesiu to Typ, któremu wycałujesz nosio i łapulki, wymiziasz brzusio.
Jak będzie miał dosyć odepchnie się albo weźmie delikatnie w pychol nękającą pieszczotami rękę.
Jeszcze sam nie podchodzi na tulenie.
Dzisiaj od rana gonitwa.
Nawet nie spojrzałam bo byłam pewna że Tosia ( piesa ) goni Piotrusia ale kątem oka widzę, że gonią się klony

Widok bezcenny - Piotruś goni Czesia

A chwilę przedtem Czesiu turlał się na pleckach a Piotruś próbował delikatnie zachęcić do zabawy pacnięciem.
Na dworze bawiliśmy się z Czesiem patyczkami ale w domu jeszcze nie czas na zabawy, nawet piórko odstrasza.
Trochę dużo doznań, zwierzów.
Miseczkę Czesio też ma pod sypialnianym łóżkiem, jeszcze dzisiaj ostatni antybiotyk, a w innym miejscu i tak zwierza zwęszą i zjedzą....
Kolejny bezcenny widok, Czesiu po porannej gimnastyce siada przy miseczce i czeka na śniadanko.
Jest Kotem idealnym. I LOVE U CZECHU.
Ale, ale! jest jedno ale!
Korzystanie z kuwety.
Nie pomylisz się, nawet jak wyłączą prąd, będziesz wiedzieć, kto jest w kibelku.
Czesiu jest przeczystym kotem, również w kuwecie.
Zakopuje skarby przez 15 minut.
A hałas jest niemiłosierny bo Czesiu chce mi udowodnić, że jak się uprze to ściankami krytej kuwety zakryje kupeczkę.
Jak na razie kuweta ścianki ma.
Czesiu przekrywa z plastikiem.
Do zobaczenia Aniele
troszeczkę sobie dzisiaj popstrykaliśmy
dwa ujęcia poniżej, pierwsze z Piotrusiem, Panowie zaczynają wspólnie brykać albo może ustalają kto w chacie rządzi
a tutaj....cóż, Czesiu ewidentnie chce się uwolnić z moich sideł
ale ja tak uwielbiam Go tulić i całować

reszta zdjęć w albumie http://jandj.home.pl/autoinstalator/gallery31/Czeslaw
dwa ujęcia poniżej, pierwsze z Piotrusiem, Panowie zaczynają wspólnie brykać albo może ustalają kto w chacie rządzi

a tutaj....cóż, Czesiu ewidentnie chce się uwolnić z moich sideł
ale ja tak uwielbiam Go tulić i całować

reszta zdjęć w albumie http://jandj.home.pl/autoinstalator/gallery31/Czeslaw
Do zobaczenia Aniele