Salma

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Lunix pisze:
kikin pisze:a fory dla nowicjusza to gdzie
jakie fory? toż Ty już całe wieki w FKP działasz :cool:
łoj tam łoj tam :pijaki:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

A o Akację to nikt się nie bije :(
A Ona tez jest cudowna i dla Niej na razie żadnych widoków na dt z tego co wiem...
Awatar użytkownika
kikin

kat pisze:A o Akację to nikt się nie bije :(
A Ona tez jest cudowna...
Z przyjemnością przyjmę Akację :D jak tylko będzie mogła z moimi choruszkami być

a Salmę Kasi oddać ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kat

:)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

heheh, a ja myślałam je obie wziąć ;)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kikin

Morri pisze:heheh, a ja myślałam je obie wziąć ;)
:lol2:
Awatar użytkownika
kat

Salma uwielbia być noszona na rękach. Wtula się wtedy, ociera o brodę, robi nosek-nosek, barankuje.
Cudo - nie kot :)
Kurciak

Post autor: Kurciak »

ciekawe czy też by taka była jakby mnie znów zobaczyła :twisted: :twisted: :twisted:
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
moorland

Post autor: moorland »

mnie pokochała, a na początku też mnie nie lubiła, musisz iść zobaczyć i przy okazji zabrać zamówienie :twisted:
Kurciak

Post autor: Kurciak »

wiem, że muszę ale potrzebuje do tego mężczyzny a w tym temacie ostatnio cierpię na niedobór:)
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
Lunix

Post autor: Lunix »

Salma jest przekochana :love: dzisiaj się wyłożyłam na kocku na podłodze w piwniczce (bez komentarza :diabel:) i po kilku minutach Salma przyszła do mnie. rozanielona i rozmruczana. ocierająca się i przymilna. zasnęłabym przytulona do mruczącego futra na podłodze w piwnicy gdyby... no właśnie, Salma to straszna wiercipięta :) nie mogła przy mnie uleżeć - co rusz to dostałam nosem w brodę, potem w oko, później koniecznie chciała wsadzić główkę pod ramię leżące na kocu, po czym się obróciła i poszła poocierać o kolana, wróciła i znowu nos w oko ;) a futro jej się tak błyszczy że trzeba oczy mrużyć :love:
if you want the best seat in the house... move the cat.
Awatar użytkownika
moorland

Post autor: moorland »

Salma jest okropniastym podgryzaczem, jak się rozochoci w mizianiu to zaczyny podgryzać brodę, nos, szyję i uszy :twisted: od jutra będzie już miała na etacie ludzia do podgryzania, bo w końcu się przeprowadza z pomieszczenia do DT :wink:

Szaleństwa Panny Salmy:

Obrazek

Obrazek

czyli najbardziej lubimy kopać i ugniatać kołdrę

i przytulanki z Lunix

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

z Lunix :shock:
a ja bym sobie dała głowę urwać znakując zdjęcia, że to Ty :kac:
Awatar użytkownika
Lunix

Post autor: Lunix »

kikin pisze:z Lunix

a ja bym sobie dała głowę urwać znakując zdjęcia, że to Ty
mnie też Salma lubi :diabel:
if you want the best seat in the house... move the cat.
Awatar użytkownika
kikin

Lunix pisze:
kikin pisze:z Lunix

a ja bym sobie dała głowę urwać znakując zdjęcia, że to Ty
mnie też Salma lubi :diabel:
ok, ok, ale na zdjęciach to nie Ty przecież?
czy muszę iść leczyć? :spadam:
ODPOWIEDZ