Dastan i Tristan

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

ważyłam na wadze u Żanety, dwa razy

i na bank jest taka różnica między nimi bo Tristan jest dużo drobniejszy a i mniejszy od brata
to co mnie martwi to ich kościstość :? normalnie jakby były dopiero co z ulicy złapane, a przecież od ponad miesiąca jak nie dłużej, są zaopiekowane, odrobaczone i dobrze karmione, bez ograniczeń oczywiście

u mnie dostają Animondę Carny, Cosmę, suchą Feringę i mięso od czasu do czasu
na pewno nie dostają za mało, bo jedzenie w miskach zostaje

na moje zapytanie o kolejne odrobaczenie, Pani dr powiedziała, żeby poczekać, żeby im wątroby nie rozwalić
ostatnie odrobaczenie było 14.08 Milbemaxem, wcześniej na pewno też, przynajmniej dwa razy Milbemaxa dostały

nawet badając je Pani doktor dopytała co dostają jeść :shock: :shock: :shock: normalnie jakby podejrzewała, że nienajlepsze jakościowo jedzonko dostawały :shock: :shock: :shock:

dziś w nocy poszły na salony i ja głupia myślałam, że biedne wystrachane kotki będą siedziały pod łóżkiem :twisted: :twisted: :twisted: a tu była taka MEGA impreza w nocy, że ho, ho :diabel: :diabel:

ku mojemu mega zdziwieniu odważniejszy okazał się Tristan :shock: , rano powitał mnie w drugim pokoju, to on bardziej zwiedza, to on dziś próbował wyjeść Maxowi śniadanie z miski i jeszcze ofukał go tak, że Max zwątpił :lol: czego to małe futro chce
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Jeśli odrobaczałaś tylko Milbemaxem, sugerowałabym zastosowanie innego odrobaczacza następnym razem
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kikin

Morri pisze:Jeśli odrobaczałaś tylko Milbemaxem, sugerowałabym zastosowanie innego odrobaczacza następnym razem
dokładnie taki mamy plan :good:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kikin

tak sobie dziś spałem na widoku ::

Obrazek

wykorzystując frisbee
Awatar użytkownika
kikin

Tristan jest MEGA :: odważny :shock: do dziś nie mogę wyjść z podziwu, wszędzie się pcha i wszystko zwiedza, wszędzie wsadzi swój bury nos :D ja nie mogę się nadziwić jaki on jest fajny :: :: ::
nasze mieszkanie to dwa pokoje, z jednego wchodzimy do drugiego, ten drugi jest dziecięcy, tam rozpoczynają swój pobyt u nas wszystkie nasze tymczasy, to jak szybko wychodzą z tego pokoju zależy tylko od ich odwagi, nasi rezydenci siedzą zwykle z nami, psy wiadomo też, tak więc ten pierwszy pokój wymaga odwagi aby tu przyjść i zaistnieć ::
wyjątkiem był tylko Bertil, który od razu zaanektował całe mieszkanie :lol:

Tristan od wypuszczenia z klatki, stwierdził, że nie będzie mieszkał w pokoju dziecinnym, chodzi między nami, jak już wspomniała pcha się wszędzie, nawet tak gdzie nie powinien ::

nie straszne mu psy, zaliczył już legowiska jednego i drugiego, jak się pies z nosem mu w futro wpycha - nasyczy na niego jak dziki wąż :diabel:

wieczorami BROI JAK DIABEŁ WCIELONY :twisted: :twisted: :twisted:

wczoraj zbił miskę w kuchni, bo usilnie pcha się na blat

a teraz hit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRISTAN JEST MIŁOŚNIKIEM CIASTA Z OWOCAMI :shock: :shock: :shock: :shock:
wczoraj wieczorem znalazłam go leżącego w blaszce z ciastem i pałaszującego okruszki :palacz:

wyrzucony z blaszki, powracał tam trzy razy, aż w końcu blacha musiała na noc wywędrować do łazienki :twisted:

przy jedzeniu warczy jak lew, pilnując miski

ma cudowne miękkie futerko :love:

o Dastanie na razie nie mam co pisać, siedzi w pokoju dziecinnym :diabel:
Ostatnio zmieniony 24 sie 2015, 11:06 przez kikin, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

jak tak dalej pójdzie, przestanie Cię martwić ich kościstość :D
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Awatar użytkownika
kikin

nie było nas pół dnia w domu
zapomniałam wynieść placek do łazienki
zjadł spory kawał :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
kikin

śliczności Tristankowe

Obrazek

All you need's love

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Jak słodko :)
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

superancki melanż - w dobrym tego słowa znaczeniu :wink:
Awatar użytkownika
kikin

Tadam :tan: :tan: :tan: wczoraj wieczorem Dastan wreszcie opuścił pokój dziecinny :banan:

za to Tristan przechodzi sam siebie - jest mega złodziejem, kradnie każde jedzenie, nawet suchy chleb, dziś ukradł kromkę, Xyva chciała mu ją zabrać, obronił :diabel: i próbował zjeść :twisted: diabeł wcielony :diabel:
przedwczorajszej nocy Tristanek w nocy przyszedł się do mnie pomiziać :love: sam z siebie ::
Awatar użytkownika
kikin

Awatar użytkownika
Cotleone

Post autor: Cotleone »

Kociaki słodziaki :love: i piesiuch uroczy :D Fajne towarzystwo ::
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
Awatar użytkownika
kikin

Dastana pierwsze koty za płoty ::

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tristanka kariera w szarej strefie :diabel:

co dziś macie na śniadanko?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

piszesz coś o mnie na forum? :D :D :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Bardzo mi się podoba zdjęcie, gdzie siedzą tyłem, obok siebie :)
ODPOWIEDZ