myślałam o pokoju w "SZ" ale sama nie wiemkat pisze:Może One jednak razem powinny iść do dt i szukać wspólnego ds...
Melpomena
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
-
-
ryzyko jest minimalne, ale jednak.kat pisze:Ale skoro obie kotki się lubią, to chyba nie ma ryzyka zarażanie...
Dla Flake też już pojawiła się szansa w jednym z naszych DT z ujemnymi rezydentami. Upatruję jednak dużą szansę dla Meli w połączeniu jej z drugim plusikiem. Może polubiłaby się z Rico?
nie mogę, Kot na mnie leży.
- kotekmamrotek
Melpomena od sobotniego popołudnia u mnie!
Bezproblemowo dała się zapakować w transporter i przewieźć do mieszkania
Bo przyjeździe została osadzona w małym pokoju, który na początku szybko zwiedziła po czym zaszyła się w kąt za biurkiem, gdzie dalej najchętniej przebywa. Pierwszej wieczornej porcji karmy nie zjadła. Dopiero kolejną poranną wsunęła popołudniu jak nikogo nie było w mieszkaniu. Ale już wczorajszą wieczorną i dzisiejszą poranną wsunęła jak należy, więc idziemy do przodu
Czasami jak wejdziemy do pokoju zdarza się nam ją przyłapać na zwiedzaniu pokoju, zwykle w tym momencie oboje jesteśmy skonfundowani, szybko patrzymy na siebie, po czym kto pierwszy wyjdzie z pokoju/schowa się
Kuweta z siku opanowana, czekamy na resztę
Bezproblemowo dała się zapakować w transporter i przewieźć do mieszkania

Bo przyjeździe została osadzona w małym pokoju, który na początku szybko zwiedziła po czym zaszyła się w kąt za biurkiem, gdzie dalej najchętniej przebywa. Pierwszej wieczornej porcji karmy nie zjadła. Dopiero kolejną poranną wsunęła popołudniu jak nikogo nie było w mieszkaniu. Ale już wczorajszą wieczorną i dzisiejszą poranną wsunęła jak należy, więc idziemy do przodu

Czasami jak wejdziemy do pokoju zdarza się nam ją przyłapać na zwiedzaniu pokoju, zwykle w tym momencie oboje jesteśmy skonfundowani, szybko patrzymy na siebie, po czym kto pierwszy wyjdzie z pokoju/schowa się

Kuweta z siku opanowana, czekamy na resztę

- KrisButton
- kotekmamrotek