Okna od wschodu, więc światło naturalne tak do 12tej, okna jak u Jaggal - do mycia , mieszkanko małe, więc mało scenerii, ale kocurro w miarę odważny i ciekawski
Yorvik pisze:A co Wy się za koty wypowiadacie Jak ma parcie na szkło to wyjdzie i pogwiazdorzy.
Dajcie mu szansę. Na zachętę kilka fotek z sesyjki u Jaggal.
wow!! już się cieszę że się umówiliśmy na sesję
chociaż pewnie największe parcie na szkło będzie miał rezydent Nutek Ci którzy u mnie byli wiedzą, że standardową miną Nutka przy gościach jest 'Przystojny jestem'
misiosoft pisze:wow!! już się cieszę że się umówiliśmy na sesję
chociaż pewnie największe parcie na szkło będzie miał rezydent Nutek Ci którzy u mnie byli wiedzą, że standardową miną Nutka przy gościach jest 'Przystojny jestem'
No bo Nutek wie zw generalnie należy żyć w prawdzie więc co będzie sciemnial ze jest inaczej :
Tym razem pozowały koty misiosoftowe. To znaczy próbowaliśmy je nakłonić do pozowania. Kocia niezależność wzięła górę, upór fotografa pozwolił wyjść z sesji...z honorem. Chyba
Yorvik pisze:Tym razem pozowały koty misiosoftowe. To znaczy próbowaliśmy je nakłonić do pozowania. Kocia niezależność wzięła górę, upór fotografa pozwolił wyjść z sesji...z honorem. Chyba
Nutek się zrzygał i rykoszetem poszło na Bułka.
Bodziak trząsł się ze strachu
a Fiona zakopała się pod narzutą i kołdrą i twardo udawała że jej nie ma...
W ogóle na start to wyglądało jakby w tym domu żadnych kotów nie było...