Czaruś
Moderatorzy: crestwood, Migotka
No dobra on mnie lubi
http://https://youtu.be/NCR6e1SIo0o

Jeszcze mi napisz, że bez rękawicy to zzielenieję z zazdrości...Chitos pisze:Uwaga głaskałam Czarusianawet mu się to podobało
![]()
Ale oczywiście kiedy wziełam telefon by to nagrać to się zdenerwował i mnie opacał![]()
Kto zrozumie kota
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
Nie mogę poszczycić się takimi dokonaniami jak Chitos - zdecydowanie z Czarkiem się nie głaszczemy, ale faktem jest, że odkąd do nas trafił poczynił już olbrzymie postępy.
Mam wrażenie, że zrozumiał, że nie zamierzamy go skrzywdzić - rytuał sprzątnia klatki, wymiany kuwety, nałożenia jedzonka znosi spokojnie, bez większej nerwowości. Od czasu do czasu zamachnie się łapką, ale tak jakby od niechcenia, jedynie, żeby pokazać nam gdzie nasze miejsce.
Ogólnie je bez problemu, kuwetkuje wzorowo, nie łapie przeziębień ani innych pomniejszych chorób. Jak dla mnie kot idealnie bezproblemowy. Tylko no ludzi nie lubi, ale jakby się nad tym zastanowić, to wielu ludzi, też nie lubi ludzi - więc mogliby się dogadać
Mam wrażenie, że zrozumiał, że nie zamierzamy go skrzywdzić - rytuał sprzątnia klatki, wymiany kuwety, nałożenia jedzonka znosi spokojnie, bez większej nerwowości. Od czasu do czasu zamachnie się łapką, ale tak jakby od niechcenia, jedynie, żeby pokazać nam gdzie nasze miejsce.
Ogólnie je bez problemu, kuwetkuje wzorowo, nie łapie przeziębień ani innych pomniejszych chorób. Jak dla mnie kot idealnie bezproblemowy. Tylko no ludzi nie lubi, ale jakby się nad tym zastanowić, to wielu ludzi, też nie lubi ludzi - więc mogliby się dogadać

Czaruś ah nasz Czaruś. W piątek przeszedł samego siebie. Znowu uciekł z klatki. Kiedy wrócił i dawałam jeść to cwaniak tak był głodny że odrazu chciał jeść więc nawet nie zdążyłam położyć mu miski do klatki bo jadł mi z ręki tak jakby w której trzymałam miskę. Spróbuje zorbić filmik w piatek jak powtórzy ten wyczyn. 

- kotekmamrotek