Mizia (mizeria , michalina ) juz w swoim domu :)
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Witam
To ja od wczoraj jestem szczesliwa wlascicielka Mizi i chcialabym przede wszystkim podziekowac dziewczynom za koteczke i cenne wskazowki
Wczorajsza reakcja rezydentki Kitki byla wiadoma: syczenie, warczenie - ale ze strachu

Mizia natomiast nic sobie nie zrobila z wojennych znakow, wyszla z transportera, pozwiedzala okolice i do misek !!!
Bedzie trzeba uwazac z karmieniem bo je wszystko i w kazdych ilosciach
Kitka sie jej boi jeszcze ale wydaje mi sie ze jak Mizia przejdzie zapachem domu to bedzie juz dobrze:)
Koteczka jest rzeczywiscie odwazna ale tez spokojna dosc (jak na razie)
Myslimy nad mala transformacja jej imienia na Mizerie albo Michaline (Misie)
Zobaczymy co przyniesie przyszlosc
(jak porobie fotki to wkleje na pewno
)

To ja od wczoraj jestem szczesliwa wlascicielka Mizi i chcialabym przede wszystkim podziekowac dziewczynom za koteczke i cenne wskazowki

Wczorajsza reakcja rezydentki Kitki byla wiadoma: syczenie, warczenie - ale ze strachu

Mizia natomiast nic sobie nie zrobila z wojennych znakow, wyszla z transportera, pozwiedzala okolice i do misek !!!

Koteczka jest rzeczywiscie odwazna ale tez spokojna dosc (jak na razie)
Myslimy nad mala transformacja jej imienia na Mizerie albo Michaline (Misie)
Zobaczymy co przyniesie przyszlosc

to jest rewelacja 
http://images28.fotosik.pl/86/a60a46c009d8fb34.jpg
ale z tego co widzę Kitka jest zaintrygowana, na zasadzie chciałabym ale się boje

http://images28.fotosik.pl/86/a60a46c009d8fb34.jpg
ale z tego co widzę Kitka jest zaintrygowana, na zasadzie chciałabym ale się boje

To u mnie mała mieszkała - rzeczywiście dzisiaj dopiero znalazłam między łóżkiem a biurkiem opakowanie Oridermylu i zastanawiałam się skąd to się wzięło 
Ja ogólnie za dużo teraz z domu nie wychodzę przez najbliższy tydzień, także nie ma problemu, żebyś wpadła po to, w razie czego jednak najlepiej przedzwoń godzinkę wcześniej, bo po co jechać na darmo
a jak tam sytuacja między dziewczynkami ?????

Ja ogólnie za dużo teraz z domu nie wychodzę przez najbliższy tydzień, także nie ma problemu, żebyś wpadła po to, w razie czego jednak najlepiej przedzwoń godzinkę wcześniej, bo po co jechać na darmo

a jak tam sytuacja między dziewczynkami ?????
o !!! super!!!
jutro wybieram sie na rower wiec podjade ok 18-19, ok?
a dziewczyny robia postepy
juz mniej sycza na siebie i wiecej sie bawia
wszystko jest na dobrej drodze do ustanowienia pokoju
dzis rano to od 6 urzadzily gonitwe, jedna druga poganialy 
w ogole kicia jest super i powoli uczy dzikusa Kitke jesc wiecej i Kita taka moze strachliwa juz nie bedzie....
jutro wybieram sie na rower wiec podjade ok 18-19, ok?
a dziewczyny robia postepy

w ogole kicia jest super i powoli uczy dzikusa Kitke jesc wiecej i Kita taka moze strachliwa juz nie bedzie....