Agatko prosze o sprecyzowanie bo juz nie wiem co jak wystawić, po pierwsze który jest który?? A poza tym Perełka juz była, może inaczej? A jeśli ma być Perełka to która jest Perełka, bo na zdjęciach nie widać, która to maluda????
maluda to ten czarno-bialy, jak nie perelka to niech bedzie Brylka, a ten szary to Mruczek, czarno bialy musi miec dopisane ze jest szczepiony juz i obydwa zostaly wlasnie odpchlone
A Mruczek caly czas miauczy glosno od kiedy nie ma Brylki, nie chce byc sam , ale z Kluska i Blecki sie nie dogadala, gryzly sie i zal mi go, jak z nim siedze to jest ok, ale tak to kiepsko
Piękny Mruczek jest! Koty tak się przywiązują do siebie, chyba bardziej jak ludzie do ludzi. w Ogóle ludzie to dziwna rasa jest, a nikt nie chce Mruczka??
Dwie osoby byly chetne ale nic konkretnego, wczoraj mojemu koledze sie spodobal i powiedzial ,ze pogada jeszcze z mama , bo to jej mieszkanie i zobaczymy, moze sie zdecyduje, mial by tam dobrze , bo kolega ma juz kotke i by byly we dwojke sobie, a on tez jest fajny
Mruczek dobrze sie ma, jest sliczny i kochany, w sobote dostal szczepinie czyli 24.11,i kurcze nie moge znalezc watku , w ktorym to sie wpisywalo , czasem jacys ludzie dzownia, ale nadal nic konkretnego
AgataB pisze:Mruczek dobrze sie ma, jest sliczny i kochany, w sobote dostal szczepinie czyli 24.11,i kurcze nie moge znalezc watku , w ktorym to sie wpisywalo , czasem jacys ludzie dzownia, ale nadal nic konkretnego
w tym watku
szablon opisu kota do ogłoszen
Imię :
Do jakiego domu się nadaje ( z dziecmi , z zwierzętami itp )