Hera

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
Nasta

Post autor: Nasta »

Kolejne dwa tygodnie za nami!

Herka o statnio po ciu zapytała mnie, dlaczego nikt o nią nie pyta? :cry: Przecież ma takie cudne futerko, różowy nosek i poduszeczki, uwielbia człowieka i bardzo go 'szuka' po całym domu jak tylko zniknie z jej radaru :love:. Jest niesamowitym łakomczuszkiem, ale nic nie sięgnie z talerza człowieka (no chyba, że ktoś by pałaszował akurat tuńczyka, wtedy na pewno wciągnęłaby go jednym haustem!)

Właśnie patrzę na nią i nie mogę się nadziwić jakim jest czyścioszkiem, myje każdy centymetr swojego futerka, nic nie przegapi... :cool:

Pozdrawiamy!
Awatar użytkownika
Nasta

Popatrzcie jak lubi dotyk człowieka...

https://www.youtube.com/watch?v=PQj7v9O ... e=youtu.be

No i jak tu nie kochać takiego słodziaka? :oops: :love: :roll:
Awatar użytkownika
Migotka

Post autor: Migotka »

Zdecydowanie nie można nie pokochać tej panny! Jest urocza :serce:
Zurha

Post autor: Zurha »

Jest super urocza i do tego taka delikatna :)
Awatar użytkownika
Nasta

Miziania ciąg dalszy <3 Herunia ma swoją ulubioną miejscówkę u mnie w kuchni, z ktorej bacznie obserwuje jak się tam krzątam. Do tej pory miałam wrażenie, że miauczenie Herki jest oznaką tego, że jest głodna. Ale po dłuższej obserwacji doszłam do wniosku, że ona po prostu potrzebuje wtedy głasków i dotyku człowieka :aniolek: Po porządnym 'wytarmoszeniu' i serii mruczków uspokaja się i grzecznie czeka aż wrócimy razem do pokoju (nie odstępuje człowieka na krok, jest to przeurocze :) )

A tak wygląda chyba najbardziej zadowolony kot na świecie:

Obrazek
Awatar użytkownika
Nasta

Witajcie!

Herka już jest kilka dni w nowym domku i o ile początki były trudne (kicia dosyć mocno stresowała się zmianą otoczenia co odreagowała chowaniem się i nie jedzeniem), tak teraz z dnia na dzień jest coraz lepiej. O wiele chętniej je, bawi się z nowymi opiekunami i nawet zdarza jej się spać z nimi w łóżeczku. Trzymajcie kciuki aby wszystko szło po naszej myśli i żeby Hera zaklimatyzowała się w nowym domku na dobre! :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Nasta, trzymamy mocno kciuki za Herę :kiss:
Będzie dobrze :good:
ODPOWIEDZ