Śliczny szczeniaczek pilnie czuka domu!!
Moderatorzy: crestwood, Migotka
no i mały spędził noc u mojej siostry i Piotrka
sami chcieli, ja im go nie wciskałam
oni bardzo lubią psy, wykąpali malucha, nakarmili, grzecznie przespał całą noc i wariować zaczął dopiero rano
ale nadal musimy mu szukać domku/tymczasu, bo nie sądzę, żeby zdecydowali się go mieć na dłużej
aha, on ma tatuaż w uchu: uos

oni bardzo lubią psy, wykąpali malucha, nakarmili, grzecznie przespał całą noc i wariować zaczął dopiero rano

ale nadal musimy mu szukać domku/tymczasu, bo nie sądzę, żeby zdecydowali się go mieć na dłużej
aha, on ma tatuaż w uchu: uos
- drevni.kocur
- drevni.kocur
- fuerstathos
moznafuerstathos pisze:A może zapytać się Moniki, jakie tatuaże mają psy z poznańskiego schronu?
moze sie dojdzie kto wywalił wzglednie zgubił
moze komus uciekł a ktos drugi co go znalazł nie wiedzial co zrobic i przywiazał na klatce
(wiem wciaz naiwana jestem , ale nam się raz przybłąkał pies który zwiał włascicielowi - suczka była młaoda energiczna i wyrwała się ze smyczy i obrozy)
- Frendzelki
Wygląda na to, że psiak nie jest z poznańskiego schroniska - Monika powiedziała, że poznańskie tatuują XNN, więc ten trop odpada. Może w Swarzędzu tatuują S na początku?marinella pisze:moznafuerstathos pisze:A może zapytać się Moniki, jakie tatuaże mają psy z poznańskiego schronu?
moze sie dojdzie kto wywalił wzglednie zgubił

Popytam znajomych o tymczas dla psiaka w Poznaniu.
I warto do wstawić na forum owczarkowe: www.owczarek.pl

- drevni.kocur
dzięki za info Sylwiamircea pisze:Wygląda na to, że psiak nie jest z poznańskiego schroniska - Monika powiedziała, że poznańskie tatuują XNN, więc ten trop odpada. Może w Swarzędzu tatuują S na początku?marinella pisze:moznafuerstathos pisze:A może zapytać się Moniki, jakie tatuaże mają psy z poznańskiego schronu?
moze sie dojdzie kto wywalił wzglednie zgubił![]()
Popytam znajomych o tymczas dla psiaka w Poznaniu.
I warto do wstawić na forum owczarkowe: www.owczarek.pl
czyli struktura kodu - 3 litery - wskazuje na schronisko
to już jakiś trop.
Będę musiała jutro podzwonić do sąsiednich schronisk, czy to nie od nich pies.
- drevni.kocur
moja siostra powiedziała, że tam jest coś więcej niż te literki, ale mały nie daje sobie do końca sprawdzić...
no i wraca do mnie jutro wieczorem!!!
we wtorek pojadę do weta ale potem potrzebuję pomocy, albo ich (Idzia i Rufuska) trzeba będzie jakoś izolować...będzie dobrze wysłałam info gdzie tylko mogłam
no i wraca do mnie jutro wieczorem!!!
we wtorek pojadę do weta ale potem potrzebuję pomocy, albo ich (Idzia i Rufuska) trzeba będzie jakoś izolować...będzie dobrze wysłałam info gdzie tylko mogłam