złe samopoczucie po szczepieniu u Pitusia nie wystąpiło
dziś rano tak naparzali się z Radkiem i bawili jakimiś hałaśliwymi przedmiotami że zostali wywaleni z sypialni
gdzież rano, bladym świtem
kikin pisze:no właśnie nie wiem ale chyba w ten weekend
ale ja jak ja, mąż to się dopiero doczekać nie moze, i pyta mnie codziennie no kiedy się umówisz no kiedy?
Asiu Misiu jest tak malutki, biedniutki i jeszcze kofany do tego, i tak bardzo mi go zal że oczka ma chore, no że normalnie zakochałam się w Synusiu
mój Juluś waży 6 kg i to jest za mało, sama dr Żaneta orzekła że za chudy, bo mamy problemy zdrowotne, że przy nim 2,45 Peety to dla mnie taki drobiazg, że śmiejemy się, że naszym będzie pod brzuchem przebiegał
kikin pisze:Asiu Misiu jest tak malutki, biedniutki i jeszcze kofany do tego, i tak bardzo mi go zal że oczka ma chore, no że normalnie zakochałam się w Synusiu
mój Juluś waży 6 kg i to jest za mało, sama dr Żaneta orzekła że za chudy, bo mamy problemy zdrowotne, że przy nim 2,45 Peety to dla mnie taki drobiazg, że śmiejemy się, że naszym będzie pod brzuchem przebiegał
kikin pisze:Asiu Misiu jest tak malutki, biedniutki i jeszcze kofany do tego, i tak bardzo mi go zal że oczka ma chore, no że normalnie zakochałam się w Synusiu
Juluś to Kot? że 6 kilo? że mało?
serio?
Juluś to jeden z naszych kocurów, przy 6 kg wystają mu kosteczki z kręgosłupa, to co prawda norweg, ale on jest wielkim norwegiem, zdjęcia Wam pokażę z domku
My też chcemy foty Julusia tego biedaka z kosteczkami
i dajcie jej synusia ,
ale będzie się działo ,już pisze jak nakręcona,a teraz się zacznie
czekamy z utęskieniem
Juluś to Kot? że 6 kilo? że mało?
serio?
Juluś to jeden z naszych kocurów, przy 6 kg wystają mu kosteczki z kręgosłupa, to co prawda norweg, ale on jest wielkim norwegiem, zdjęcia Wam pokażę z domku
pokażę Wam na początek mojego ukochanego kocura, Pana domu, najmądrzejszego kota na świecie, ostoję spokoju i równowagi
(Julusia zaprezentuję później bo na razie nie chce współpracować i wyjść ze swojego ulubionego kąta )
oto Boxtel
Bociu, Boxtelek, król Bocisław, słonko moje, kwintesencja rudości