O na przykład ja tak mam. A propos tuszy kotów u mnie to samo. Piszczałka nawet na diecie nie chudnie, nie wiem jak to możliwe w ogóle. Najprawdopodobniej podzera wiecznie innym z michy, a ja nie jestem w stanie nad Romkiem i Łaciatką cały czas stać i czekać aż zjedzą do konca, nie mam rano na to czasu na przykład. A Piszczałka wszystkożerna to wykorzystuje!
Ania pisze:A propos tuszy kotów u mnie to samo. Piszczałka nawet na diecie nie chudnie, nie wiem jak to możliwe w ogóle. Najprawdopodobniej podzera wiecznie innym z michy, a ja nie jestem w stanie nad Romkiem i Łaciatką cały czas stać i czekać aż zjedzą do konca, nie mam rano na to czasu na przykład. A Piszczałka wszystkożerna to wykorzystuje!
U mnie od sprzątania misek jest Niunia - czyści je ze wszystkiego. Niby resztki po innych kotach, a jednak się w boczkach odkładają.
pantea pisze:Dusia została dzisiaj zaszczepiona.
Z cycuszakmi juz wszystko OK
Pani wet. pochwalila, ze siersc ma ladniejsza (tylko moglaby szybciej odrastac)
pantea pisze:Biedactwo źle się czuje po szczepieniu. Nie chce jeść Mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej
To się zdarza. To też znaczy, że szczepionka działa, a organizm walczy.
Mój Perun 2 dni miał gorączkę i siedział apatycznie.
Dusia musi teraz mieć spokój i dużo odpoczywać.
Strasznie trudno grubaskowi zrobic ładne zdjęcia Ona jest najładniejsza na żywo. A jakie boskie miny strzela. Poza tym rozgadała się. Jak czuje że jemy cos dobrego to nie daje spokoju.
Zapomniałam pochwalić kicie Dusia reaguje na swoje imię. Oczywiście to nie znaczy,że zawsze wołana przychodzi, w końcy jest kotem ale wie, że o nią chodzi.
Za to Gaduś zawsze przybiega na "Dusia" Może dadzą jeść
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...