Dastan i Tristan
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Dzisiejsza noc była dla mnie ciężka
po pierwsze chciał mnie udusić kaszel
po drugie Dastan z Tristankiem biegali jak wściekli
, w końcu po którejś tam próbie uspokojenia chłopcy zostali rozdzieleni między pokojami
Uwielbiam zmianę, jaka zaszła w Tristanku. Przychodzi sam po mizianki, do nas, do dzieci
słodki jest bardzo, przy tym jak wciska łepek w rękę i wystawia zadek do nieba
Do tego jest odważny i nie da sobie w kaszę dmuchać - on nie ucieka, on syczy i warczy, jak sie czegoś przestraszy. Stanowiłby idealny dwupak ze swoim mega wrażliwym i delikatnym bratem.

po pierwsze chciał mnie udusić kaszel

po drugie Dastan z Tristankiem biegali jak wściekli

Uwielbiam zmianę, jaka zaszła w Tristanku. Przychodzi sam po mizianki, do nas, do dzieci

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

taka paka drzemadeł dotarła dziś do nas
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
dziękuję w imieniu moich tymczasków wszystkim, którzy nas polubili

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
dziękuję w imieniu moich tymczasków wszystkim, którzy nas polubili

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Po bardzo wielu rozważaniach, co dla kogo najlepsze, zdecydowałam, iż Dastan i Tristan do adopcji pójdą jako dwupak. Na dzień dzisiejszy Tristan jest odważnym miziakiem, który na pewno ogarnąłby się sam lub lepiej z innym kotem, ale Dastan na pewno nie. To jest tak wrażliwy kot, że mam wrażenie jakby był ze szkła (No chyba, że akurat mordują się z Tristanem i demolują mi mieszkanie
). To jest mega piękny kot do podziwiania i szanowania, nawet miziania, ale TYLKO na jego warunkach.
Być może Dastan nabrałby animuszu, gdyby musiał i był sam, ale jednak uważam, że to zbyt duże ryzyko eksperymentu na żywym organizmie i groziłoby jego zupełnym wycofaniem i mega stresem.
A tak i wilk będzie syty i owca cała.

Być może Dastan nabrałby animuszu, gdyby musiał i był sam, ale jednak uważam, że to zbyt duże ryzyko eksperymentu na żywym organizmie i groziłoby jego zupełnym wycofaniem i mega stresem.
A tak i wilk będzie syty i owca cała.

Moje Tymczaski kochane

Tristanek zdobył wczoraj odznakę młodego ekologa
Ja pracowałam do późna, więc nie dane było mi zobaczyć efekt jego pracy, ale mąż jak wrócił do domu, zastał śmieci z kosza porozwalane, ups przepraszam posegregowane
po całym pokoju.
tak, tak Tristanek - "chuda dupcia" - jako jedyny umie zakraść się do szafki z koszem, i bardzo ciężko pracuje przy tej nieszczęsnej segregacji
jak myślicie czy GOAP zechciałby go zasponsorować?

Ja pracowałam do późna, więc nie dane było mi zobaczyć efekt jego pracy, ale mąż jak wrócił do domu, zastał śmieci z kosza porozwalane, ups przepraszam posegregowane

tak, tak Tristanek - "chuda dupcia" - jako jedyny umie zakraść się do szafki z koszem, i bardzo ciężko pracuje przy tej nieszczęsnej segregacji
jak myślicie czy GOAP zechciałby go zasponsorować?

Moje Tymczaski kochane