Hobbiton
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Maluchy już w nowym domku. Nowi opiekunowie zakochani po uszy, więc trzymajmy kciuki, żeby Frodo i Torin szybko się zaaklimatyzowali, bo wiem, że czeka je długie i szczęśliwe życie przy własnych człowiekach.
A ja sobie pooglądam stare zdjęcia i trochę powzdycham, bo jakoś w domu się zrobiło pusto i spokojnie (pomimo 6 kotów)
A ja sobie pooglądam stare zdjęcia i trochę powzdycham, bo jakoś w domu się zrobiło pusto i spokojnie (pomimo 6 kotów)

– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
Nowy domek Torinka i Frodo napisał już maila.
Maluchy się powoli oswajają z nowym otoczeniem, Torinek okazał się bardziej odważnym kotkiem i już przychodzi na pieszczoty do opiekunów, Frodziak jest jeszcze trochę wycofany, ale w nocy podobno maluchy szalały i biegały po całym domu
Trzymamy kciuki, żeby jak najszybciej poczuły się jak u siebie.
Maluchy się powoli oswajają z nowym otoczeniem, Torinek okazał się bardziej odważnym kotkiem i już przychodzi na pieszczoty do opiekunów, Frodziak jest jeszcze trochę wycofany, ale w nocy podobno maluchy szalały i biegały po całym domu

Trzymamy kciuki, żeby jak najszybciej poczuły się jak u siebie.

– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Mama maluchów, czyli Dori, zakończyła swoją tułaczkę i jest już w nowym domku stałym.
Trzymam kciuki za szybką aklimatyzację, bo warunki ma idealne - dwojka zakochanych w kotach ludzi, towarzystwo pięknej, spokojnej koteczki, duże mieszkanie, w którym czekały już 2 legowiska (w tym jeden piękny luksusowy domek).
Czyli cały Hobbiton ma już swoich ludzi
Trzymam kciuki za szybką aklimatyzację, bo warunki ma idealne - dwojka zakochanych w kotach ludzi, towarzystwo pięknej, spokojnej koteczki, duże mieszkanie, w którym czekały już 2 legowiska (w tym jeden piękny luksusowy domek).
Czyli cały Hobbiton ma już swoich ludzi

Rozmawiałam dzisiaj z Domkiem Stałym Dori.
Panienka Dori poczuła się jak u siebie, wyeksmitowała z łózka rezydentkę, która obrażona poszła spać do drugiego pokoju, i wtuliła się w nową panią. Przybiega na zawołanie, rozkochała w sobie wszystkich domowników i gości, nadstawia łepek do głaskania i wywala się kopytkami do góry, żeby głaskać brzucholek
Ale jestem szczęśliwa
Panienka Dori poczuła się jak u siebie, wyeksmitowała z łózka rezydentkę, która obrażona poszła spać do drugiego pokoju, i wtuliła się w nową panią. Przybiega na zawołanie, rozkochała w sobie wszystkich domowników i gości, nadstawia łepek do głaskania i wywala się kopytkami do góry, żeby głaskać brzucholek

Ale jestem szczęśliwa

ja teżperdo pisze:Rozmawiałam dzisiaj z Domkiem Stałym Dori.
Panienka Dori poczuła się jak u siebie, wyeksmitowała z łózka rezydentkę, która obrażona poszła spać do drugiego pokoju, i wtuliła się w nową panią. Przybiega na zawołanie, rozkochała w sobie wszystkich domowników i gości, nadstawia łepek do głaskania i wywala się kopytkami do góry, żeby głaskać brzucholek![]()
Ale jestem szczęśliwa

Super 

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/