Jesooo!!!! Słodziak!, a jaki żal oraz brak przytomności w ślepkach jak mu "cycola" zabierają!
A Twoje Dziecię dzielna nad wyraz, ja bym się obśmiała jak norka!
Katarzyna pisze:Jesooo!!!! Słodziak!, a jaki żal oraz brak przytomności w ślepkach jak mu "cycola" zabierają!
A Twoje Dziecię dzielna nad wyraz, ja bym się obśmiała jak norka!
Ada już przyzwyczajona tylko, ze uszy Ja już bolą.
Trzeba będzie może jakąś gumową lalę Mu na Wielkanoc w prezencie machnąć ... z cycami
Asia_B pisze:dzisiaj już smacznie śpi Aniołek Nasz Kochany
A o której wstaje rano, skoro już śpi? Przez chwilę rozważałam wymianę na Leona (kolor by się z grubsza zgadzał, tylko wielkość już trochę nie ta ) ale nie wiem czy to opłacalne
Asia_B pisze:dzisiaj już smacznie śpi Aniołek Nasz Kochany
A o której wstaje rano, skoro już śpi?
Piotruś śpi z Dusią.
Z pierwszej ręki wiem, że ok 6 przychodzi na "cyca".
Ile cyca, tego nie wiem.
Dzisiaj rano nie cycał
Ale za to jak Ada wróciła wieczorem to jak się dossał....
Boziu, jak On Ją kocha ....
Ostatnio zmieniony 05 sty 2014, 23:37 przez Asia_B, łącznie zmieniany 1 raz.
brynia pisze:Przez chwilę rozważałam wymianę na Leona (kolor by się z grubsza zgadzał, tylko wielkość już trochę nie ta ) ale nie wiem czy to opłacalne
Bryniu, oświeć mnie, o co chodzi z Leonem?
Może ja jakaś niekumata jestem...
brynia pisze:Przez chwilę rozważałam wymianę na Leona (kolor by się z grubsza zgadzał, tylko wielkość już trochę nie ta ) ale nie wiem czy to opłacalne
Leon o tej porze rozrabia jak szalony. Jego ulubioną wieczorno-nocną rozrywką jest ściąganie prania Uważa najwyraźniej, że suche jest nawet pranie powieszone na suszarce godzinę wcześniej. Ale za to daje się rano wyspać
Leon o tej porze rozrabia jak szalony. Jego ulubioną wieczorno-nocną rozrywką jest ściąganie prania Uważa najwyraźniej, że suche jest nawet pranie powieszone na suszarce godzinę wcześniej. Ale za to daje się rano wyspać