Szamotki
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
-
Z DS Bajdurki:
super że jej się tak udało, mam nadzieję, że Brawurka też szybko znajdzie swoją rodzinę, szczególnie jak się tak pięknie zmieniła teraz 
Bajdurka znalazła jak widać swojego Pana przede wszystkimDzień Dobry, mała broi. Daliśmy jej na imię Tosia. Uwielbia łapać rybki w akwarium, oczywiście wirtualnie, hi hi, puka łapką po szybie i je łapie i uwielbia przychodzić na lelochy do mojego męża o 5 rano. Apetyt też jej bardzo dopisuje.

-
-
No to trafił mi się kot, co to mi żyć nie daje
ciągle tylko by się łasił, tulił, ciamkał, przytulał i kto wie co jeszcze
Rozpaskudził nam się koteczek
co prawda nadal nie ufna w stosunku do Zosi, ale nie ma z tym większego problemu, bo daje i jej się pogłaskać co pewien czas
.
Namiętnie śpi w umywalce, nie wiem co za fluidy tam mam, ale jest od niej uzależniona.
A tak poza tym to śpi, rojbruje i się tuli ot typowe kocie rozrywki

Rozpaskudził nam się koteczek

Namiętnie śpi w umywalce, nie wiem co za fluidy tam mam, ale jest od niej uzależniona.
A tak poza tym to śpi, rojbruje i się tuli ot typowe kocie rozrywki

-
no to stało się.......... Brawurka pojechała do nowego domu.
Zestresowała się biedulka, ale mniej niż jak przyjechała do mnie. Dała mi się wziąć na kolana i została wygłaskana, również przez nowego właściciela
. Później schowaliśmy ją w łazience owiniętą w jej kocyk. Brawurka będzie miała koleżankę- Rozalkę, łudząco podobną do niej tylko z troszkę ciemniejszym umaszczeniem. Rozalka zdawała się nie zauważać nowej lokatorki, ale pewnie się szybko zorientuje
Niech się jej wiedzie, bo malutka zasługuje bardzo na kochający domek!!
Zestresowała się biedulka, ale mniej niż jak przyjechała do mnie. Dała mi się wziąć na kolana i została wygłaskana, również przez nowego właściciela

Niech się jej wiedzie, bo malutka zasługuje bardzo na kochający domek!!
Rozalka już się zorientowała, że nagle w domu jest o jednego kota więcej. Na razie obsykuje oraz obwarkuje nową koleżankę, miejmy nadzieję, że wkrótce do siebie przywykną.
Brawurka (już pod nowym imieniem - Riwka
) okupuje swoje ulubione pomieszczenie - łazienkę. Wciąż zestresowana, ale wierzymy, że z czasem poczuje się tu jak w domu.

- kotekmamrotek