Lena Dębińska
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Wieeeeeeeelkie kciuki!!!
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
Witam Wszystkich!
Lena je ! Normalnie i z apetytem
(nie pisałam wcześniej, by nie zapeszać...).
Ostatnio przybrała na masie i utrzymuje się 4,2 kg.
Jest na tyle dobrze,że nie podajemy już epo.
Jest na tyle dobrze,że nie podajemy żadnych leków w zastrzykach.
Jest na tyle dobrze,że dawno już nie karmię Jej strzykawką.
Chciałam się wstrzymać z postem do następnych wyników za tydzień, ale co mi tam, dawno się nie odzywałam a chcę się podzielić dobrymi wiadomościami
Kreatynina - 3,9
Mocznik - 212 ( oba spadły od wcześniejszych badań, więc jest dobrze )
Lena czuje się rewelacyjnie (wyniki nie odzwierciedlają wogóle samopoczucia kota), je, bawi się, myje się, pije, skacze, biega. Nigdy nie zachowywała się tak dobrze od kiedy mieszkamy razem
Wszystko to dzięki Wam. Nie umiem znaleźć odpowiednich słów.... a Dziękuję wydaje się być takie banalne...
Lena je ! Normalnie i z apetytem

Ostatnio przybrała na masie i utrzymuje się 4,2 kg.
Jest na tyle dobrze,że nie podajemy już epo.
Jest na tyle dobrze,że nie podajemy żadnych leków w zastrzykach.
Jest na tyle dobrze,że dawno już nie karmię Jej strzykawką.
Chciałam się wstrzymać z postem do następnych wyników za tydzień, ale co mi tam, dawno się nie odzywałam a chcę się podzielić dobrymi wiadomościami

Kreatynina - 3,9
Mocznik - 212 ( oba spadły od wcześniejszych badań, więc jest dobrze )
Lena czuje się rewelacyjnie (wyniki nie odzwierciedlają wogóle samopoczucia kota), je, bawi się, myje się, pije, skacze, biega. Nigdy nie zachowywała się tak dobrze od kiedy mieszkamy razem

Wszystko to dzięki Wam. Nie umiem znaleźć odpowiednich słów.... a Dziękuję wydaje się być takie banalne...

- KrisButton