witam po długiej nieobecności, przykro mi z powodu Damianka i Bolka, trzymam za nich kciuki, a u nas.... he he Luna(Malinka) wyrosła na piękną zgrabną kocice, z psem nawet nieżle im wychodzi wspólne życie choć czasami straty są, ciągle wyjadają sobie nawzajem z misek czasem się pobiją a czasem ślicznie razem śpią, postaram się niedługo zarzucić jakąś focie aktualną, pozdrawiam wszystkich
wrzucam tak jak zawsze, wcześniej było dobrze a teraz nic, nie wiem co robić, w międzyczasie póki nic nie wymyśle będę pstrykać i może uzbieram jakieś fajne zdjątka
zawsze wrzucałam w załącznikach a teraz nie chce dodawać, może faktycznie pobawię się na fotosiku, mam jeszcze jedno pytanie, może za duży format zdjęć chcę wrzucić, mają 1600/1200 wcześniejsze miały chyba 1024 ale w info pisze znów że nie ma limitow, sprobuje zrobić jakieś mniejsze formaty to może wtedy coś się uda
no tak ma być 800 na 600 więc popstrykam, poprzycinam i bede zasypywać fotkami, jedna focia może nie na temat ale był to niesamowity powód do okazania przesadnej zazdrosci ze strony futrzaków