grunt żeby każdemu było wygodnie
Dastan i Tristan
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Tristan zdecydowanie nie tęskni na bratem
Nawet prze moment nie wyglądało, jakoby go szukał czy tęsknił. Ma swoje tymczasowe stado i dobrze mu z tym, no możne za wyjątkiem relacji z ciotką SamoZuo
Kocha okazywać miłość, głaskanie kocha chyba tak samo bardzo jak jedzenie
a jedzenie to największa miłość jego życia - ostatnio wyżerał z garnka makaron z chili
Nie spotkałam jeszcze rzeczy której by nie zjadł. Idzie jak odkurzacz
Do szczęścia potrzebuje kociego towarzystwa, pełniej miski i ręki niestrudzonej w głaskaniu. 
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Tristanek ma na dzisiaj zaproponowane spotkanie przedadopcyjne...ale żeby nie było za różowo, wczoraj okulał -
eh, nie będzie odpowiedniej prezentacji
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
-
BEATA olag
kontuzja łapy spowodowała, że Tristan nawet nam nie da się dotknąć
normalnie "umiera na katar"
, to taki typ prawdziwego mężczyzny
wszystkie PA na razie odwołane
wszystkie PA na razie odwołane
Moje Tymczaski kochane

przyłapani na kocyku - Dastan i Szogun - no co chyba można uznać, że zaprzyjaźnieni

Moje Tymczaski kochane
u Tristana leniwa sielanka
jedno się nie zmienia - złodziej z niego pierwsza klasa, nie ma że się nie schowa od razu jedzenia do lodówki
, potem nie będzie już czego chować 
jedno się nie zmienia - złodziej z niego pierwsza klasa, nie ma że się nie schowa od razu jedzenia do lodówki
Moje Tymczaski kochane
powiem więcej, ta mała szarańcza umie włamać się do kosza na śmieci, więc mowy nie ma żeby np zostawić tam cokolwiek pachnącego bo wiadomo, że wywlecze w 3 minuty 
Moje Tymczaski kochane