Wilczki

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

pamiętajmy, że posiłkami należy się dzielić
im więcej dzieci zjędzą moich, tym mniej pójdzie mi w biodra
Do zobaczenia Aniele
KociTata

Post autor: KociTata »

Zaza, Bonucci

Zacząłem je karmić z ręki, a później głaskać. Zaza już pokazywała brzuch i mruczała, Bonucci jest jeszcze wycofany w tej kwestii. Czasami próbuje głaskać bez jedzenia, ale w zależności od ich humoru raz się dają głaskać, a raz nie. W każdym razie jak na koty to dużo nawet piją, lubią się bawić no i mają apetyt. A i przynajmniej już nie pacają z pazurami.
Awatar użytkownika
Cotleone

Post autor: Cotleone »

Super! Małymi kroczkami, ale do przodu :good:
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
einfach

Post autor: einfach »

Teraz to już powinno być z górki :: :ok:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

KociTata pisze:Zaza, Bonucci

Zacząłem je karmić z ręki, a później głaskać. Zaza już pokazywała brzuch i mruczała, Bonucci jest jeszcze wycofany w tej kwestii. Czasami próbuje głaskać bez jedzenia, ale w zależności od ich humoru raz się dają głaskać, a raz nie. W każdym razie jak na koty to dużo nawet piją, lubią się bawić no i mają apetyt. A i przynajmniej już nie pacają z pazurami.
SUPER :banan:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Zaczarowałeś koty :D
Oby tak dalej :lol:
Awatar użytkownika
Asia_B

gdyby jeszcze udało się pokazać jak urosły :)
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
Asia_B

cisza przed burza....

Obrazek
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
kikin

kocham
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Asia_B

Obrazek

Obrazek
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
Asia_B

Wujcio Piotruś pokazał widocznie jak się tam zapakować więc dziecko korzysta :)
Obrazek

Obrazek
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Dobry wujcio :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

Żyły życiem wilka, aż trafiły do KKW - Zaza i Bonucci od dziś u mnie.

Przyjechały w nastrojach mocno minorowych, wyraźnie niezadowolone z kolejnej rewolucji - wpuszczone do łazienki zaczęły szaleć i skakać gdzie popadnie, dałam im więc godzinkę na ustabilizowanie. Po rzeczonej godzince okazało się, że kocięta wyklęte zabunkrowały się za pralką, skąd musiałam je wywlekać za szmaty, żeby się nie zaklinowały i nie podusiły - odcięcie od bunkra przyjęły z niezadowoleniem, acz nie protestowały. Zaza ochłonęła szybciej i szybciej się do mnie przekonała, zaliczyła nawet spacer w moich ramionach po mieszkaniu, a przy okazji poznała Dżendera i Pasiuka. Bonucci trochę marudził i z kolan złazi szybciej niż siostra, ale daje się głaskać bez syczenia i buczenia - ma niesamowicie mięciutkie futerko, jak niegdyś Królik... Oboje zaś są śliczni i myślę, że kiedy bardziej się do siebie przyzwyczaimy, to możemy się bardzo czule zaprzyjaźnić ;)

Postaram się na dniach wrzucić fotki B&Z - mam kilka, ale były robione, gdy dzieciaki okupowały mi kolana, więc jakością nie powalają, niemniej muszę wam pokazać, jak niesamowity pyszczek ma Bonucci, wygląda, jakby się ubrudził pijąc mleko ze szklanki, idealny biały półokrąg <3
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Potwierdzam - byłam, oglądałam, głaskałam. Kotki słodkie, tylko widać, że jeszcze przestraszone, ale mają potencjał :love:
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
kikin

:modly: :modly: :modly: :jebanewalentynki: :jebanewalentynki: :jebanewalentynki:
ODPOWIEDZ