Filip
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
Filip już w nowym domu, Kasia i Maciej dobrze się nim zajmą. Filip prawie od razu wyszedł z transportera i miaucząc obszedł całe mieszkanko. Zjadł ładnie swoje jedzonko, napił się wody i zwiedzał dalej. Trochę pilnował drzwi wejściowych, ale udało nam się wymknąć.
Pusto tylko jakoś się w naszym domu zrobiło....
Pusto tylko jakoś się w naszym domu zrobiło....

-
Takie oto wieści z domu Filipa:
"hej hej! z tej strony kocia mama Filipa. Filip ma się świetnie:). Jestem jego człowiekiem i nie odstępuje mnie na krok. Wytresowany jest jak pies hehe... ale oczywiście zakazy itd nie obejmują pory nocnej i choć nie śpi z nami, to ślady łap rano są na każdym blacie i parapecie czego oczywiście wciągu dnia nie robi- udaje anioła heh.. Daje się głaskać nawet po brzuchu , mruczy, strzela baranki, bawi się tylko jedna swoją stara myszą i nową tasiemką! Zadomawia się coraz lepiej.. ! no i jest świetnie...
). Oczywiście w pierwszym dniu tęsknił za swoimi ludźmi, mało jadł i chował się za łóżko, wychodził od razu tylko do mnie. teraz nasłuchuje najuważniej odgłosów zza drzwi...
pozdrawiamy! Po południu podeślę jakieś zdjęcie, bo mój aparat w telefonie za słaby."
tęsknimy za nim strasznie, ale lżej jakoś na sercu jak się wie, że w końcu znalazł swój wymarzony dom...
"hej hej! z tej strony kocia mama Filipa. Filip ma się świetnie:). Jestem jego człowiekiem i nie odstępuje mnie na krok. Wytresowany jest jak pies hehe... ale oczywiście zakazy itd nie obejmują pory nocnej i choć nie śpi z nami, to ślady łap rano są na każdym blacie i parapecie czego oczywiście wciągu dnia nie robi- udaje anioła heh.. Daje się głaskać nawet po brzuchu , mruczy, strzela baranki, bawi się tylko jedna swoją stara myszą i nową tasiemką! Zadomawia się coraz lepiej.. ! no i jest świetnie...

pozdrawiamy! Po południu podeślę jakieś zdjęcie, bo mój aparat w telefonie za słaby."
tęsknimy za nim strasznie, ale lżej jakoś na sercu jak się wie, że w końcu znalazł swój wymarzony dom...
-
DS Filipa" Ogólnie docieramy się, ale jest ok. Przed nami weekend sam na sam... Zobaczymy. Na a poza tym..... to najpiękniejszy i najwspanialszy kot świata
"
Poza tym wiem, że Filip upodobał sobie spanie na stole, czego jest oduczany, usilnie próbuje spać w łóżku i jest oczywiście gwiazdą jak tylko przyjdą goście.... Rozkłada się i każe głaskać...
wychowałam potwora

Poza tym wiem, że Filip upodobał sobie spanie na stole, czego jest oduczany, usilnie próbuje spać w łóżku i jest oczywiście gwiazdą jak tylko przyjdą goście.... Rozkłada się i każe głaskać...

Dziś o godzinie 20:00 dotarły do nas przykre wieści:
"Kochani. .. w dniu dzisiejszym godzinę temu po długiej chorobie nerek odszedł za teczowy most Filip..
Dokonaliśmy humanitarnej eutanazji
Bardzo nam jest przykro i boleśnie. .
Bardzo wam dziękujemy za Niego i wasze serce na dloni"
I ostatnie zdjęcie Filipa z dzisiaj:
Śpij spokojnie [']
"Kochani. .. w dniu dzisiejszym godzinę temu po długiej chorobie nerek odszedł za teczowy most Filip..
Dokonaliśmy humanitarnej eutanazji
Bardzo nam jest przykro i boleśnie. .
Bardzo wam dziękujemy za Niego i wasze serce na dloni"
I ostatnie zdjęcie Filipa z dzisiaj:
Śpij spokojnie [']
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Oscar Wilde