Pięcioro Amigos
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Wczoraj zawiozłam Emilkę po raz 3 do jej nowego domu. Mam nadzieję że to w końcu ten właściwy dom, który nie odda jej bez względu na sytuację życiową czy zdrowotną.
Czekam na wieści jak dziewczyna radzi sobie w nowym otoczeniu, wczoraj była całą zadowolona jak się rozstawałyśmy, mi było trudno bo gdzieś tam w głębi pozostał strach czy tym razem się uda....
Czekam na wieści jak dziewczyna radzi sobie w nowym otoczeniu, wczoraj była całą zadowolona jak się rozstawałyśmy, mi było trudno bo gdzieś tam w głębi pozostał strach czy tym razem się uda....
25.02.2011r. Diesel[*] tęsknie.........
22.09.2012r. Frodo [*] do zobaczenia Przyjacielu
22.09.2012r. Frodo [*] do zobaczenia Przyjacielu
Emilka jest u nas od czwartku. Z każdym dniem jesteśmy coraz bardziej w niejzakochani i nie mieści nam się w głowie jak ktoś mógł ją oddać. Od razu przyzwyczaiła się do nowego miejsca, i jest największym miziakiem na świecie włącznie z tym że codziennie budzi nas o 5 i domaga się głaskania. Nie sprawia problemów gdy zostaje sama jak idziemy do pracy więc jesteśmy zachwyceni. Jestem pewna że tak już zostanie i będzie ona naszym kotkiem na lata:) W wolnej chwili wrzucimy zdjęcia Emilci.
- fuerstathos