Borysiątka II

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

tak, były 4 :king:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
MonikaP

Post autor: MonikaP »

Zaraz, zaraz, a gdzie jest Mały Czarny Kotek? :cool: :wink:
Awatar użytkownika
Kri
Kontakt:

Post autor: Kri »

No to ponownie, tym razem dla Shinzo :tan:
:)
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.

Robert A. Heinlein

http://www.ezopoznan.pl/
Awatar użytkownika
Morri

MonikaP pisze:Zaraz, zaraz, a gdzie jest Mały Czarny Kotek? :cool: :wink:
Mały czarny kotek nie uznał za konieczne chowania się w rękawie - lansował się na kolanach - zdjęcia będą później :cool:
Ostatnio zmieniony 05 paź 2012, 10:52 przez Morri, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Morri

No, Itoshi w nowym Domku :cool: trzymajcie kciuki, żeby szybko się odnalazł w nowej sytuacji, bo póki co stresor ogrroooomny :?
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Poranki mi się przeciągają :roll: Kiara i Shinzo ładują mi się na kolana, mrucząc jedna przez drugą :love: dobrze, że na razie są małe i mieszczą się obie :roll:
Awatar użytkownika
kiniek

Post autor: kiniek »

fotka Kiary z wczorajszej Palmiarni
Obrazek
"Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
MonikaP

Post autor: MonikaP »

kiniek pisze:fotka Kiary z wczorajszej Palmiarni
Obrazek
Jaka śliczna! I ta biała plamka robi się jej coraz wyraźniejsza - kiedyś ledwo ją było widać (chyba, że Kiara była wtedy nieco zakurzona, bo to było jeszcze "w dzikości" :wink: ).
Awatar użytkownika
Morri

o, Kiara ma więcej tej białości :love: oprócz krawacika jest jeszcze fartuszek i białe paszki ::
Awatar użytkownika
Morri

Po akcjach adopcyjnych w Starym Zoo i Palmiarni wszystkie maluchy zdobyły swoich wielbicieli :D w tym tygodniu umawiamy widzenia przedadopcyjne. Tymczasem rezydentka Sara rozchorowała się i odgraża się, że będzie zarażać :mur: Trzymajcie kciuki, żeby przeszło bokiem....
Awatar użytkownika
Morri

Tora i Shinzo miały dziś wizytę przedadopcyjną :: i wszystko wskazuje na to, że na początku przyszłego tygodnia pojadą do nowego domku :: razem ::
Awatar użytkownika
Morri

Itoshi dostał na imię Teo :) Już pomału zaaklimatyzował się w nowym domku :) Podbił już serca ludzi, ale jeszcze nie całkiem kocie. Rezydentka troszkę się foszy na nowego lokatora :evil: ale przecież w końcu jej przejdzie :king:
Awatar użytkownika
fuerstathos

Post autor: fuerstathos »

Morri pisze:Tora i Shinzo miały dziś wizytę przedadopcyjną :: i wszystko wskazuje na to, że na początku przyszłego tygodnia pojadą do nowego domku :: razem ::
:ok:
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Shinzo i Tora już w nowym domku :: standardowo zaraz po wyjściu z transportera zabunkrowały się pod kanapą :roll: czekamy na postępy w aklimatyzacji... oby poszło w miarę gładko :roll:
Awatar użytkownika
Morri

Długo nas nie było, bo wskutek remontu i przeprowadzki dostęp do dobrodziejstw internetu był u nas bardzo ograniczony.

Ale. Dzieciaki mają za sobą sporo nowych doświadczeń. Dla Kanso i Kiary to pierwsza w życiu przeprowadzka, cudowne zabawy wśród niezliczonych kartonów i wreszcie jakiś wybieg między pokojami :diabel: Fajnie, bo suszarka na pranie stoi w pokoju i zawsze się znajdzie jakaś opcja, by przespać się na czymś miękkim :D

Tora przeprowadzał się już po raz drugi. Wrócił z domu stałego, który okazał się jednak niestały. Shinzo się zaaklimatyzowała, Tora nie. Nie mam pojęcia, dlaczego. Chłopak jest wesoły, przylepny i przyjazny. Ale bardzo kocha Kiarę. Zastanawiam się, czy to aby nie było przyczyną jego niepowodzeń w nowym domu. Albo po prostu źle znosi towarzystwo dzieci. W każdym razie: Tora znów wypatruje swoich ludzi :wink:

Dziś zdjęcia będą mocno średnie, ale net jest dopiero od dziś właśnie i chcę wrzucić choć cokolwiek :)

Tora w swoim naturalnym środowisku, tj. w nogach P.
Obrazek

A także Tora rozmruczany :roll:
Obrazek

Fotka cokolwiek wstydliwa, ale niech mi posłuży za wytłumaczenie nieobecności: domowe kartonarium:
Obrazek

I Kanso jeszcze z jajcami:
Obrazek

Hmm sie śpi :cool:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 07 sty 2013, 1:56 przez Morri, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ