Nawojka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Wizualnie na pewno, ale osobowość jednak innaMorri pisze:i chyba troszkę Precelkowa?takarzyna pisze:Pierwsza noc minęła bardzo spokojnie, kotka się szybko zaaklimatyzowała. Sama przychodzi na głaskanie, nadstawia łepek, wywala brzuszekApetyt jej dopisuje, jest zainteresowana zabawą - naprawdę jest fantastyczna

Poziom miziankowatości podobny, jednak Precel bardziej odważnie domagał się pieszczot i głaskania, nawet od osób, które widzi po raz pierwszy na oczy. Miał trochę osobowość dużego kociaka, a Nawojka to bardziej młoda dama, mimo, że są chyba w podobnym wieku

Nawojka to mistrz robienia min - na jej pyszczku widać wszystko, nic się nie ukryje
Widać, kiedy jest zadowolona, a kiedy nie (np. kiedy sobie leży, a ja próbuję jej zrobić zdjęcia, bo jest taka ładna - to piękne, niezadowolone spojrzenie akurat udało mi się uchwycić
) Nie jest na razie typem wskakującym na kolana czy pakującym się do łóżka, ale przychodzi na głaskanie coraz częściej i słodko wtedy mruczy. Jak wracam z pracy i wchodzę do mieszkania, to zeskakuje z fotela i idzie się przywitać 
No i jest idealnym kotem dla osób, które boją się pająków - dziś po 4 rano jeden mały drań chodził po podłodze w sypialni, ale daleko nie zaszedł - z Nawojką nie miał żadnych szans!

No i jest idealnym kotem dla osób, które boją się pająków - dziś po 4 rano jeden mały drań chodził po podłodze w sypialni, ale daleko nie zaszedł - z Nawojką nie miał żadnych szans!

- kotekmamrotek
- kotekmamrotek
Nawojka lubi picie wody prosto z kranu - mogłaby być twarzą/pyszczkiem kampanii piję wodę z kranu 
film
Poza tym po raz pierwszy miałyśmy gości - Nawojka jest towarzyska, daje się pogłaskać, nawet położyła się na łóżku w salonie, w którym nocował gość (nieopatrznie jej ulubiony fotel do spania został zastawiony cudzymi torbami, ale kotka była wyrozumiała
) Po raz pierwszy wczoraj też sama wskakiwała na kolana, mamy postęp.
Ja jestem absolutnie zakochana w Nawojce, totalnie mnie oczarowała

film
Poza tym po raz pierwszy miałyśmy gości - Nawojka jest towarzyska, daje się pogłaskać, nawet położyła się na łóżku w salonie, w którym nocował gość (nieopatrznie jej ulubiony fotel do spania został zastawiony cudzymi torbami, ale kotka była wyrozumiała

Ja jestem absolutnie zakochana w Nawojce, totalnie mnie oczarowała