masz w domu wampiro-kota
Skadi
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Dawno nie pisaliśmy, co u nas słychać
Bo też czas płynie leniwie, do stada dołączyły nowe koty... Skadi akceptuje większość z nich. Pod warunkiem, że się nie spoufalają, nie zabierają zabawek, nie wpadają na nią w zabawie... Nie lubi się z rezydentką, Luną, ale to już raczej się nie zmieni. Dziewczyny po prostu starają się nie wchodzić sobie w drogę. Relacje z człowiekiem można ocenić już jako naprawdę dobre, choć zdaję sobie sprawę, że Skadi rozkwitnie w pełni jako jedynaczka lub jako pierwszy kot w domu. Bo, że kocha się przytulać, nie mam wątpliwości. Ciężko to uchwycić na zdjęciach, więc to musi wystarczyć:
Skadi oczywiście udaje, że ucieka, kiedy się zbliżam, ale robi to dość niemrawo i ogląda się, czy na pewno nie zrezygnowałam. Wzięta na ręce, natychmiast przywiera do człowieka i zaczyna ocierać się pyszczkiem o twarz, mrucząc zawzięcie i obejmując łapkami szyję
Nowi ludzie w domu też nie są dla niej żadnym problemem. Zawsze przyjdzie się przynajmniej pokazać. Myślę, że z czasem, będzie z niej zupełnie śmiały kot

Skadi oczywiście udaje, że ucieka, kiedy się zbliżam, ale robi to dość niemrawo i ogląda się, czy na pewno nie zrezygnowałam. Wzięta na ręce, natychmiast przywiera do człowieka i zaczyna ocierać się pyszczkiem o twarz, mrucząc zawzięcie i obejmując łapkami szyję
Nowi ludzie w domu też nie są dla niej żadnym problemem. Zawsze przyjdzie się przynajmniej pokazać. Myślę, że z czasem, będzie z niej zupełnie śmiały kot

- kotekmamrotek
Wczoraj miziałyśmy się na kolanach, a Skadi kazała się niemal cały czas głaskać po brzusiu
Oczywiście najlepiej, gdy drapię pod bródką i za uszami, ale brzuszek, też jest fajny
Nie jestem w stanie złapać na filmiku mizianek na kolanach, więc muszą wystarczyć takie 
https://youtu.be/w1HUOZYVPrg
https://youtu.be/w1HUOZYVPrg
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."