Buli

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Morri pisze:Ależ on ma stanik i majty ::

:rotfl:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Buli wszedł mi dzisiaj na kolana. Ewidentnie jesteśmy sobie przeznaczenie :serce:
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

*przeznaczeni
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
monka

Post autor: monka »

Ale się cieszę :D
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:banan: :banan:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

super!! ::
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

To miało miejsce w szpitaliku. Buli trafi do mnie dzisiaj i jak pozna moją Królową Lodu, obawiam się, że nastąpi pewien regres :P
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez saszka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Bulik wczoraj miał pobrana zeskrobinę, bo jednak to wetce baaaaardzo wygląda na wynik zakażenia - stąd żeby nie stwarzać ewentualnego zagrożenia dla Królowej - przenosiny przesunięte o kilka dni. Krew na testy alergiczne przesiewowe pobrana - chłopak baaardzo dzielny!
No i w ogóle dumnam, bo wycieczka - acz długa - zakończyła się w suchym transporterze:))))
madmadzia

Post autor: madmadzia »

Jak się czuje Buliś? :) Zdrowieje?
Awatar użytkownika
monka

Z pobranej teraz zeskrobiny wyszla niestety grzybica :( dlatego przeprowadzka do dt zostala na czas wyleczenia wstrzymana. Bulis jednak wydaje sie nie narzekac na zycie w klatce, aczkolwiek trzeba mu zaczac ograniczac jedzenie bo sie robi pileczka z niego :)
madmadzia

Szkoda, że kotuś chory jeszcze, ale piszesz że nie narzeka :) to chyba lepiej niż było, bo wcześniej widziałam go takiego smutnego na zdjęciu i martwiłam się, czy nie popada w deprechę. Trzymam kciuki żeby szybko mu przeszło :)
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Buli wczoraj ponownie pokazał, że potrafi chodzić (i siedzieć). Chętnie przyjął pieszczoty, nadstawiając brzuszek, ale tylko raz udało mi się namówić go na opuszczenie klatki, choć tym razem na kolanka nie wszedł. No cóż, miłość bywa trudna ;)
madmadzia

...kocia zwłaszcza ;)
madmadzia

halooo halooo czy są jakieś wieści o Bulisiu? jak on się czuje? Koci Aniołek :aniolek:
Awatar użytkownika
monka

Buli bez zmian, czekamy na wyniki hodowli grzyba z zeskrobiny, żeby wdrożyć odpowiednie leczenie i pozbyć się tego paskudztwa..Ale oprócz tego humor mu dopisuje :)
ODPOWIEDZ