Totek - kocia krówka ;)
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Imię : Totek
Charakter : Totek to przesympatyczny, ale bardzo nieśmiały kawaler. Najbardziej lubi jeść i być myzianym po brzuszku, który ochoczo pokazuje jak tylko znajdzie się na mięciutkim łóżku
Do jakiego domu się nadaje ( z dziećmi , ze zwierzętami itp ): nadaje się do domu, gdzie już jest kot , jeśli chodzi o dzieci, to lepiej takie starsze
Odrobaczenie : tak
odpchlenie : tak
szczepienie : tak
kastracja : tak
Uwagi zdrowotne ( jesli sa jakies ): brak
Kontakt: 607 991 310 Karolina
kaory@o2.pl gg: 1484718
Charakter : Totek to przesympatyczny, ale bardzo nieśmiały kawaler. Najbardziej lubi jeść i być myzianym po brzuszku, który ochoczo pokazuje jak tylko znajdzie się na mięciutkim łóżku

Do jakiego domu się nadaje ( z dziećmi , ze zwierzętami itp ): nadaje się do domu, gdzie już jest kot , jeśli chodzi o dzieci, to lepiej takie starsze
Odrobaczenie : tak
odpchlenie : tak
szczepienie : tak
kastracja : tak
Uwagi zdrowotne ( jesli sa jakies ): brak
Kontakt: 607 991 310 Karolina
kaory@o2.pl gg: 1484718
pierwszy dzień Totek przesiedział za łóżkiem, ale już w nocy zaczął chodzić po mieszkaniu i gadać
ale jak!! w życiu nie słyszałam takiego kociego gadania
idzie obie Totek miał miał maaaał miau? łaaa łaaa aaa i tak sobie gada i podśpiewuje, a do tego mrr? mrrry mmmrruuu mru
naprawdę jest słodki
wczoraj rano już odważył się przy mnie chodzić po mieszkaniu, a wieczorem wpakował się do łóżka i z wielkim zadowoleniem wywalił brzuszek do głaskania, a ma co wystawiać, oj ma
duuuży z niego chłopak 
z Ydziem super
nasz Igor stęsknił się za kocim towarzystwem i bardzo ucieszył się na widok Totka, w przeciwieństwie do Totka
rozczarowany Ydzio zupełnie olał przybysza, no bo jak się bawić nie chce to co ja się nim będę interesował
ale jak Totus się już ośmielił zainteresowanie wróciła, wzajemne
teraz się ganiają po mieszkaniu gruchają przy tym rozkosznie
normalnie jakby sobie gadały jak ludzie 

wczoraj rano już odważył się przy mnie chodzić po mieszkaniu, a wieczorem wpakował się do łóżka i z wielkim zadowoleniem wywalił brzuszek do głaskania, a ma co wystawiać, oj ma

z Ydziem super
nasz Igor stęsknił się za kocim towarzystwem i bardzo ucieszył się na widok Totka, w przeciwieństwie do Totka

ale jak Totus się już ośmielił zainteresowanie wróciła, wzajemne

zapraszam do lektury tutaj
http://kocipazur.org/index.php?id=282
odradzam wszelkie marki "marketowe"
whiskas, kitykat , friskies i inne tego typu wynalazki
patrz na zawartosc miesa , jesli zawartosc jest bliska 4-10 procent to nie nadaje sie dla kota
to takie kocie mcdonaldsy
ja polecam dobra sucha karme acana, hils , sanabel, prurina pro plan, biomil, royal canin
+mieso( podroby kurze-serduszka, zoładki, piers od czasu do czasu czy watróbka)

odradzam wszelkie marki "marketowe"
whiskas, kitykat , friskies i inne tego typu wynalazki
patrz na zawartosc miesa , jesli zawartosc jest bliska 4-10 procent to nie nadaje sie dla kota
to takie kocie mcdonaldsy
ja polecam dobra sucha karme acana, hils , sanabel, prurina pro plan, biomil, royal canin
+mieso( podroby kurze-serduszka, zoładki, piers od czasu do czasu czy watróbka)