Aniela
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Kilka faktów z życia Anieli:
Mamy mały kryzys spowodowany aplikacją tabletki w zeszłą sobotę. Zostałam tabletkowym potworem i Anielcia ratuje się ucieczką, jak tylko wejdę do pomieszczenia w którym dziewczyna się znajduje. Także w naszym mozolnym kroczeniu naprzód, zaliczyłyśmy kilka kroków do tyłu
Jest nowa zabawka - rolka od papieru toaletowego
Ponadto po małej przerwie, krótkim grymaszeniu, wróciłyśmy do mokrego jedzenia.
Moja ręka wciąż jest fuj, ale nie tak bardzo jak wcześniej, ponieważ można ją obwąchać a i zgarnąć z niej smakołyk również, jak się okazało. Grunt, żeby ona nie zbliżała się do kota, zbliżać się może tylko kot
A to jeszcze biała kolanówka na sobotni wieczór

Mamy mały kryzys spowodowany aplikacją tabletki w zeszłą sobotę. Zostałam tabletkowym potworem i Anielcia ratuje się ucieczką, jak tylko wejdę do pomieszczenia w którym dziewczyna się znajduje. Także w naszym mozolnym kroczeniu naprzód, zaliczyłyśmy kilka kroków do tyłu

Jest nowa zabawka - rolka od papieru toaletowego

Ponadto po małej przerwie, krótkim grymaszeniu, wróciłyśmy do mokrego jedzenia.
Moja ręka wciąż jest fuj, ale nie tak bardzo jak wcześniej, ponieważ można ją obwąchać a i zgarnąć z niej smakołyk również, jak się okazało. Grunt, żeby ona nie zbliżała się do kota, zbliżać się może tylko kot

A to jeszcze biała kolanówka na sobotni wieczór

podpowiem coś niezgodnego z ogólnie przyjętą linią, ale bardzo skutecznego i myślę, że jak mamy do wyboru mega stres a coś malutkiego, czego zwykle kotu nie wolno, to ja wybieram to drugie (np Tristan, któremu, jak nie muszę w życiu tabletki wciskać na siłę nie będę
)
wszystkie moje koty, wszystkie, nawet mega niedobre tabletki, zjadają same, bez problemu, jeżeli schowam je w odrobinie wątrobianki podwędznej, firmy nie podam, żeby nie było kryptoreklamy
np odrobaczenie całego stada odbyło się ostatnio bezstresowo i bez ran ciętych i szarpanych

wszystkie moje koty, wszystkie, nawet mega niedobre tabletki, zjadają same, bez problemu, jeżeli schowam je w odrobinie wątrobianki podwędznej, firmy nie podam, żeby nie było kryptoreklamy
np odrobaczenie całego stada odbyło się ostatnio bezstresowo i bez ran ciętych i szarpanych

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Dzięki Kikin, będziemy pamiętać na przyszłość. Aniela nie ma ulubionego przysmaku, wszystko zjada duża rozwagą i zastanowieniem
Ale faktem jest, że tego typu frykasy są nam nieznane:) Na szczęście drugą dawkę przyjęłyśmy w postaci płynu, na kark, więc nie było przemocy. Za to przy okazji było można kocicę wymiziać, oraz zostać jej fryzjerko-kosmetyczką. Aniecia, zabiegi pielęgnacyjne docenia i uwielbia. Pełne zadowolenie przypieczętowane mruczeniem okazuje przy czesaniu szczotką i furminatorem. Mruczenie nie ustaje także podczas...obcinania pazurków
A i tak najlepiej jest w oknie

A i tak najlepiej jest w oknie