juz jest zupelnie dobrze!!! Misia i Kitka bawia sie razem bez syczenia i warczenia, noskami sie na dzien dobry dotykaja no normalnie kumpelki jutro idziemy z Miska do lekarza na szczepienie fotki mam nadzieje zrobie w tym tygodniu jak znajde chwile
przepraszam ze tak dlugo czekacie ale ostatnio nie mam za bardzo czasu na latanie za kotami z aparatem ze wzgledu na przeprowadzke, ktora sie ciagnie i ciagnie
ale pamietam ze obiecalam (i mam juz lekkie wyrzuty sumienia )
hiiii robilam zdjecia od czasu do czasu i wybralam najfajniejsze (nie sa najlepszej jakosci bo robione telefonem a i umiejetnosci tez brak )
Nina oto odpowiedz:
stosunki miedzy kotkami sa swietne! razem szaleja, razem jedza a jesli chodzi o wspolny sen to rzadko sie to zdarza bo zwykle spia gdzie popadnie od czasu do czasu jedna drugiej wylize futerko
teraz jestesmy w trakcie powtornego odrobaczania Miski (w poniedzialek pan doktor zaaplikowal jej paste odrobaczajaca a wieczotem miska zwymiotowala oblesnego robala - to byl nicien ) ok 22.10 jeszcze raz paste dostanie, a pozniej wreszcie zaszczepimy Misiaczka