ej no, powrót do korzeniCaterina pisze:Tak, mały Bilbo. Łobuziak jedencome-here pisze:Veyronek, czyli mały Bilbo będący kiedyś pod moją opiekąŁza się w oku kręci
ile ja musze mu nazwracać uwagi, że ma się delikatniej bawić z kotami
Natomist dla ludzi chodzący aniołek
Marvin
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- kotekmamrotek
kotekmamrotek pisze:ej no, powrót do korzeniCaterina pisze:Tak, mały Bilbo. Łobuziak jedencome-here pisze:Veyronek, czyli mały Bilbo będący kiedyś pod moją opiekąŁza się w oku kręci
ile ja musze mu nazwracać uwagi, że ma się delikatniej bawić z kotami
Natomist dla ludzi chodzący aniołek
Faktycznie i tak samo silna osobowość jak Veyronek
Marvinek - monitoring

Marvin - jest bardzo towarzyski, zawsze w pobliżu, uwielbia nadstawiać główkę do całowania.
Domaga się pieszczot i uwielbia się łasić do człowieka.
Dziś pieczemy ciasto - Marvin na posterunku w kuchni

Marvin - jest bardzo towarzyski, zawsze w pobliżu, uwielbia nadstawiać główkę do całowania.
Domaga się pieszczot i uwielbia się łasić do człowieka.
Dziś pieczemy ciasto - Marvin na posterunku w kuchni
Ostatnio zmieniony 04 sie 2018, 16:43 przez Caterina, łącznie zmieniany 1 raz.
Futerko Marvinka, po pobycie w domu nabrała połysku, już nie jest matowe,
dupcia trochę przytyła
Kociak doskonale reaguje na swoje imię, w stoskunku do ludzi, dużych jak i małych jest bardzo delikatny. Uwielbia przybywać w pobliżu człowieka, wykorzystuje każdą możliwą sytuacje na przytulenie się. W domu pojawił się nowy członek rodzinki pl
pierwszego dnia gdy koty mogły zapoznać się z kociakiem, Marvin trzymał się na dystans i obserwował przybysza. Dziś, a mineło zaledwie kilka dni, jest najlepszym wujkiem Alusia, jako jedyny nigdy nie syknoł na malca, który bardzo często przesadza w zabawie. Pozwala bawić się swoim ogonem, a malec często trzyma się blisko Marvinka. Zaskoczyła mnie ta jego wyrozumiałość do malucha, bo potrafił badzo stanowczo pokazać rezydentowi, jakie są granice jego przestrzeni osobistej i czego nie będzie tolerował.
Marvin czaruje gości swoimi cudnymi dużymi oczętami, przez zaprzyjażnione osoby otrzymał przydomek guziczek. Marvinek jest bardzo przytulaśnym kotem, rano zaczyna mruczeć gdy widzi, że się przebudziłam, obowiązkowo jest wtedy tulenie się.
Dosknale reaguje na swoje imię, zawsze przybiegnie. W kuchni razem z Alexem i Brunem wydają poranne siadanie dla całej gromadki, podkradając co nieco , ach ci panowie
Dosknale reaguje na swoje imię, zawsze przybiegnie. W kuchni razem z Alexem i Brunem wydają poranne siadanie dla całej gromadki, podkradając co nieco , ach ci panowie