Bracia i siostra B. -Bohdi i Bułek

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nadira

Post autor: Nadira »

Buła i jego popisówa całkiem atrakcyjna, tylko paskuda podejść nie raczy :D Ale za to jakie spojrzenia namiętno-niechętne rzuca zza krzesła, jakie pozy przyjmuje, jaką grzywkę ma cudną xD
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

Bodhi i Bułek odkryły nową zabawę, która stawia człowieków na nogi, niezależnie od pory nocy, cwaniaki nauczyły się włączać radio w sypialni!! więc kilka razy obudziło nas radio Merkury o 3 nad ranem albo odpalona płyta cd .... teraz trzeba wyłączać radio z prądu na noc :diabel:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

misiosoft pisze:Bodhi i Bułek odkryły nową zabawę, która stawia człowieków na nogi, niezależnie od pory nocy, cwaniaki nauczyły się włączać radio w sypialni!! więc kilka razy obudziło nas radio Merkury o 3 nad ranem albo odpalona płyta cd .... teraz trzeba wyłączać radio z prądu na noc :diabel:
'jakie ekologiczne kotecki :lol:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
misiosoft

kikin pisze:
misiosoft pisze:Bodhi i Bułek odkryły nową zabawę, która stawia człowieków na nogi, niezależnie od pory nocy, cwaniaki nauczyły się włączać radio w sypialni!! więc kilka razy obudziło nas radio Merkury o 3 nad ranem albo odpalona płyta cd .... teraz trzeba wyłączać radio z prądu na noc :diabel:
'jakie ekologiczne kotecki :lol:
o tak, ekologiczne są bardzo. a najbardziej wzięły sobie do serca stwierdzenie, ze nie wolno wyrzucać jedzenia, więc zjadają wszystko co im się da, wylizują miski po rezydentach a także sprawdzają nasze talerze, garnki i zlew, bo przecież nic nie może się zmarnować i nic nie można wyrzucić...
Awatar użytkownika
misiosoft

a na poparcie moich słów:

tak sprawdzamy stan czystości w kuchni:
Obrazek

wspólnym zabawom nie ma końca:
Obrazek

i wspólne mycie przed spaniem:
Obrazek
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Dwupak idealny :brawo:
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
misiosoft

saszka pisze:Dwupak idealny :brawo:
dokładnie, nie wyobrażam sobie rozdzielenia ich.
dobrze tez dogadują się z Fioną - Bułek uwielbia zapasy z nią, a Bodhi jest często tulony i myty przez Fionkę :)
Awatar użytkownika
misiosoft

mała fotorelacja z DT Bodhiego i Bułka ::

niedzielne leniwe popołudnie spędzamy tak:
Obrazek

M nie pozwolił mi grać w czołgi, smutłem tak bardzo:
Obrazek

Bułek - najlepsza miejscówka w chacie, siedzę w kartonie i czekam kiedy się miski napełnią:
Obrazek
Awatar użytkownika
Nadira

Bosh, jaki z nich jest rewelacyjny dwupak :D
Przynam się do słabości do sreberek - Bodhi mnie urzeka z tą smutną minką :love:
Awatar użytkownika
misiosoft

oficjalnie - łózko zostało zdobyte przez Bodhiego i Bułka. Codziennie rano wszyscy koci meldują się na łóżku :)

Bodhi jest mega miziakiem, bardzo lubi być głaskany, tulony i tarmoszony.
często gdy Fiona jest głaskana i rozmruczy się na całego Bodhi przybiega i ociera się jednocześnie o rękę która głaszcze i o Fionę która mruczy - jakby sam nie mógł zdecydować co jest fajniejsze ::

aaaa, no i tresujemy go na papugę:
Obrazek

Bułek jest bardziej kotem towarzyszącym, cały czas obok ale raczej nie na nas, np. na drapaku na półce za naszymi plecami:
Obrazek
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

przepiękne koty
ja coś innego widzę, nie żadna papuga tylko wygodna miejscówka o temperaturze 36 st.
Awatar użytkownika
misiosoft

BEATA olag pisze:przepiękne koty
ja coś innego widzę, nie żadna papuga tylko wygodna miejscówka o temperaturze 36 st.
zima idzie, trzeba szukać ciepłego miejsca w domu :)
Awatar użytkownika
misiosoft

Hej, to ja, Bułek.
Skandal! Chamstwo i drobnomieszczaństwo!
Nie ma sprawiedliwości w tym pożal się boże "domu tymczasowym"! Nie dość że karmienie jest tylko kilka razy dziennie (a gdzie obiecany ciągły i niezakłócony taśmociąg z karmą, hę?!), nie dość że warunki słabe (jedno pomieszczenie na kota... co to ma być) to jeszcze ja tu się sam męczę, sprawdzam wszystko co się da, czy zlew czysty i nie zostało resztek jedzenia, czy piekarnik czysty i nie zostało resztek jedzenia, czy zmywarka...

Obrazek

no, wiecie o co chodzi - to w dodatku Bodhi, ten (niewiadomo dlaczego nazywający się jak wampirzyca z Baldur's Gate) mój brat, zamiast pomagać non stop siedzi obok tego bardziej leniwego ludzia i ogląda turnieje gier komputerowych na komputerze, nerd jeden....

Obrazek

Sam mam to wszystko nadzorować? Człowieków z oka nie można na chwile spuścić, chodzę za nimi, kładę się obok i niby śpię a tak naprawdę patrzę co kombinują bo podejrzanie często temat kastracji wraca...
No tragedia jakaś!
Jedyny jasny punkt to Fiona... cudna trikolorka rezydentka - miękka, mrucząca, bezpruderyjna i zawsze chętna do lizanek i wspólnych drzemek. Człowieki niby mówią że ja z bratem na wydanie a tak naprawdę to bym go od ręki zamienił na bilet z Fioną w jedną stronę do gdziekolwiek gdzie karmy więcej dadzą. Help!
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:jebanewalentynki:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Nadira

:lol2: :lol2: :lol2:
Słabe warunki, słabe... XD
ODPOWIEDZ