U Edzi wszystko w porządku

Wyniki krwi, o których wcześniej wspominałam, a zapomniałam później pochwalić, przyszły idealne

Dni płyną leniwie, najczęściej na spaniu w kocykowym barłogu z innymi kotami - po tym najbardziej widać, że nadeszła zimna jesień. Na balkon też już za bardzo nikt się nie pcha, a nawet jeśli wyjdzie pozwiedzać to bacznie obserwuje czy czasem drzwi się za nią nie zamykają
Ze stada aktualnie najbardziej lubi się z Rudzikiem. Co chwile przyłapuję ich razem na spanku i przytulankach, czasem jednak musi się nim podzielić z innymi futrami i to już różnie wychodzi, bo rezydentka Lana też lubi Rudzika, ale za Edzią nie przepada

Jeśli chodzi o zabawy to Edzia najbardziej lubi zaczepiać Granata, który często nie wie o co jej chodzi z zapasami, ale lubi się ścigać po całym mieszkaniu z dzikim warkotem. Albo Chaplina, który nie lubi być poganiany i czasem jej odpacnie... W stadzie mamy tez Borewicza, który co prawda lubi ostre zapasy, ale z jakiegoś powodu Edzia się go boi... możliwe, że po prostu jest dla niej za duży i za silny.
Poza skomplikowanymi relacjami z kotami są także relacje z człowiekami

Wiem, że się powtarzam, ale Edzia się tak przecudnie rozmiziała i widać po niej, że ona naprawdę lubi nasze (ludzkie) towarzystwo. Poza kradnięciem głasków innym kotom, Edzia często przychodzi sama na mizianki i często tez po prostu z nami siedzi na kanapie wieczorami. Kiedy siedzi sobie na kanapie mogę do niej swobodnie podejść i usiąść obok, mogę do niej podejść kiedy jest na podłodze i kiedy wracam do domu wita mnie przy drzwiach

W jednym tylko momencie robi przestraszone oczka i zwiewa. Nie mam pomysłu dlaczego tak jest, ale dzieje się to tylko w sypialni kiedy śpi sobie z innymi kotami na łóżku. Kiedy widzi, że wchodzę, patrzy na mnie, bacznie obserwuje każdy ruch i zwiewa pod łóżko

Najczęściej kiedy tam idę to wcale nie do niej tylko do Rudzika (zakropić mu oko). Nie wiem, ale mam nadzieje, że i to wkrótce jej przejdzie
Słodka Kruszynka

Podkrada głaski
https://www.youtube.com/watch?v=82oZAj5 ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=ZIrmQoC ... e=youtu.be