tak Alabama spędza ostatnio każdy wieczór, czasami zastanawiam się jak ona znosi tą temperaturę, tuż przy kominku jest BARDZO gorąco
Alabama i Nebraska - wątek archiwalny
Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka
Nebraska
tak Alabama spędza ostatnio każdy wieczór, czasami zastanawiam się jak ona znosi tą temperaturę, tuż przy kominku jest BARDZO gorąco

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
jest tak rozgrzana, rozmymłana, ze czasami nawet uda się ją pogłaskać, nie wstaje nawet jak jesteś bardzo blisko
Alabamcia i Nebraska życzą wszystkim, wszystkiego najlepszego w Nowym 2019 Roku
moje stado postanowiło zakończyć stary rok w większym gronie
Nie obyło się bez przemocy w rodzinie
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
my już nic nie będziemy pisać, my będziemy cierpliwie czekać aż znajdzie się dom z kominkiem, który nie lubi kotów głaskać, tylko na nie patrzeć i zlituje się nad biedną Alabamcią i da jej dom (i Nebrasce też
)

Moje Tymczaski kochane
powiem tylko tyle - komunię mamy w niedzielę
do wątków obiecujemy powrócić po zakończeniu białego tygodnia
do wątków obiecujemy powrócić po zakończeniu białego tygodnia
Moje Tymczaski kochane
nic, na szczęście mają białe futrosaszka pisze:Alabama i Nebraska już idą do komunii?!Jak ten czas leci! Alby czy sukienki?
![]()
![]()
![]()
Moje Tymczaski kochane